KAMURAN KARACA; ‘’ YÜREĞİR’E HİZMET ŞİARIYLA YENİDEN YOLA ÇIKIYORUZ’’

WhatsApp Image 2023-12-05 at 09.32.36

Kamuran Karaca; ‘’Kazandık Yine Kazanacağız, Yarım Kalan Hikayemizi Tamamlayacağız’’

CHP İl Başkanlığı ile Yüreğir İlçe Başkanlığını ziyaret ederek  Belediye Başkanlığına aday adaylık başvurusunu yapan Kamuran Karaca, Yüreğir’e Hizmet şiarıyla yeniden yola çıktıklarını söyledi.

WhatsApp Image 2023-12-05 at 09.33.59

Yüreğir’de doğup büyüdüğünü ve Yüreğir’den hiçbir zaman kopmadığını, Yüreğirli yurttaşlarla sık sık görüşmeler yaptığını  belirten Kamuran Karaca, ‘’Yüreğirli yurttaşlarımızın bana ve partimize karşı büyük bir teveccühü var. Gittiğimiz her yerde katıldığımız her ortamda bunu gözlemledik. Bundan ötürü büyük mutluluk duyuyoruz. Yüreğirli yurttaşlarımızın güvenlerini boşa çıkarmayacağız’’ dedi.

WhatsApp Image 2023-12-05 at 09.32.06

Adana’da eğitim camiası tarafından sevilen Kamuran Karaca,  ‘’2019 Yerel seçimlerinde Yüreğir Belediye Başkan Adayı olarak çok kıymetli Yüreğirli  yurttaşlarımızla görkemli bir buluşma gerçekleştirdik. Engellensek te Yüreğir’e hizmet istencimiz hiç değişmedi. Yüreğirlinin yüreğindeki yerimiz daha da büyüdü. Bu duruşun yarattığı büyük sorumluluğun bilinciyle; Doğma büyüme bir Yüreğirli olarak yarım kalan hikayemizi tamamlamak için,

Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, Yerel Basın Kan Ağlıyor! Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, Yerel Basın Kan Ağlıyor!

Yüreğir İlçe Belediye Başkanlığına aday adayıyım. İnanç, azim ve kararlılıkla yola koyulduk.  Kazandık Yine Kazanacağız’’ şeklinde konuştu.

Editör: Süleyman Devrim Boğa