İpek, tabiattan elde edilen liflerin dokunmasıyla özel olarak oluşturulan bir kumaştır. Her dönem en değerli kumaş türlerinden biri olarak kabul edilen ipek, yüksek düzeyde konfor ve şık bir görünüm vadeder. Levidor ise moda tutkunu kadınları ipek şal ve eşarp koleksiyonuyla konfor ve şıklıkla aynı anda buluşturuyor.

Levidor’un seçkin tasarım ve modellere ev sahipliği yapan ipek eşarp ve ipek şal koleksiyonunda moda tutkunu kadınları, zamansızlığın simgesi özel tasarımlar bekliyor. Göz alıcı parlak dokusuyla ipek şallar, her ortamda büyüleyici görünümünüzü tamamlarken, ipek eşarpların muhteşem dokusunu tarzınıza taşıyarak konforu içinizde hissedebilirsiniz.

Her Mevsim Üst Düzey Konfor

Levidor ipek şal koleksiyonu, her mevsimi üst düzey konforu içinizde hissedebileceğiniz ayrıcalıklı bir deneyim vadediyor. İpeğin muhteşem konforlu dokusunun, minimal desenler ve etkileyici renklerle bütünleştiği seçkin modellere ev sahipliği yapan koleksiyon, her zevke ve tarza hitap ediyor. Levidor’un ipek şal modelleri ayrıca, ışıltısıyla dikkat çekmek isteyen kadınlara özel ara renk tonlarından oluşan özel tasarımları bünyesinde barındırıyor.

Rengârenk, canlı ve hareketli tarzından taviz vermek istemeyen kadınlara özel koleksiyonda; menekşe, altın sarısı, yeşil ve fuşya gibi oldukça etkileyici renk seçenekleri yer alıyor. Ayrıca tek renk şıklığını tarzına taşımak isteyen kadınlar içinse koleksiyonda; mürdüm, bebe mavisi ve çağla yeşili gibi soft renk tonları da bulunuyor.

Tüm Detaylarıyla Kombinlerinizi Kusursuzlaştırın

Levidor’un ipek eşarp modelleri ile tarzınızı tüm detaylarıyla kusursuzlaştırabilirsiniz. Kombinlerin en etkileyici tamamlayıcısı olan eşarplarla, şıklığınıza estetik katabilirsiniz. Levidor’un ipek konforunu içinizde hissedeceğiniz seçkin eşarp koleksiyonunda tamamen özel desenlerden oluşan benzersiz modeller ve sizi bir moda ikonu haline dönüştürecek tek renk konseptli tasarımlar yer alıyor.

Saf ipeğin muhteşem dokusunu kusursuzlukla bünyesinde barındıran Twill şallar, yaz aylarında tarzınızı rengârenk detaylarla ifade etmenizi sağlayacak. Esnek dokularıyla kış mevsiminde de kullanılabilen Twill ipek eşarplar, her mevsim stilinizde fark yaratacak detaylara ev sahipliği yapıyor. Birbirinden özel tasarımlar ve üst düzey kumaş kalitesiyle zamansız moda anlayışının temsilcisi ipek eşarp ve ipek şal koleksiyonu Levidor’da!

Editör: Haber Merkezi