Depremde kardeşi ve yeğenleri dahil 9 yakınını kaybeden milli rekortmen yüzücü Kamil Köseoğlu ile Avrupa Masterlar Yüzme Yarışları’nda dereceler yapan Galatasaraylı Özlem Ör’e; “Aquamasters Sportmenlik ve Başarı Ödülü” verildi.

Köseoğlu, “Anlamlı ödül, Acılarımı az da olsa hafifletti”

Aqumasters Yönetimi tarafından 8 yıldan bu yana düzenli olarak verilen “Aqumasters Sportmenlik ve Başarı Ödülü” alan Kamil Köseoğlu, “Bu anlamlı ödül, biraz olsun acılarımı hafifletti” dedi.

BU YILKİ ÖDÜLLER METİN DURUK ADINA VERİLECEK

Aquamasters  Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Demirel törende yaptığı konuşmada;

 “Aquamasters Sportmenlik ve Başarı Ödülleri” ni aynı yıl kaybettiğimiz sportmen bir ruh taşıyan sevgili dostumuz, değerli sanayici ve iş insanı Sayın Metin Duruk adıyla takdim ediyoruz.

“Metin Duruk Sportmenlik ve Başarı Ödülleri” kriterlerini bünyesinde barındıran, azim, disiplin ve aidiyet dolu çalışmalarla yakaladığı sportif başarıları ve sportmenlik anlayışına sahip değerli sporcularımız rekortmen yüzücü Kamil Köseoğlu ve Galatasaray Kulübü’nden Özlem Ör “Metin Duruk Sportmenlik ve Başarı Ödülünü” almaya hak kazandı. Özellikle Kamil Köseoğlu depremde 9 yakınını kaybetti. Büyük acılar yaşadı. Son yıllarda her yarışa katılan ve rekorlar kıran Kamil Köseoğlu’nu kutluyorum” dedi.

Kamil Köseoğlu, Başkan Selçuk Demirel

18. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası’nın ertelenmesinin ardından Antalya’da Konyaaltı Plajı’nda düzenlenen törende plaketini alan Kamil Köseoğlu; ödülü tüm depremzedeler adına aldığını söyledi. Köseoğlu; ödülün biraz olsun acılarını hafiflettiğini dile getirdi.

Bu arada sporculara ödüllerini Başkan Selçuk Demirel’in yanı sıra Aroma Satış Genel Müdürü Aslı Özerten takdim etti.

Köseoğlu ve Ör

Editör: Haber Merkezi