DEM Parti’nin İstanbul’da aday çıkarması hakkında kendisine yöneltilen soruyu cevaplayan Kurum, ‘ittifaklarla ilgilenmediğini’ savundu.

Cumhur İttifakı’nın ortak adayı Kurum’un yanıtı şöyle oldu: “Biz işin başında da söyledik, şimdi de söylüyoruz. Kim kiminle ittifak kurar buna bakmıyoruz.

Bugün Çekmeköy’deyiz ve coşkuyu görüyorsunuz. Çekmeköy ne diyor, ’31 Mart’a hazırız’ diyor. Çekmeköy büyük bir coşkuyla İstanbul’da değişim istiyor. Bu motivasyonla biz gittiğimiz her ilçede bu kardeşliği görüyoruz. O yüzden kimin kiminle ittifak yaptığıyla ilgilenmiyoruz.

Kezban KONUKÇU'dan Taksim Meydanı'nın 1 Mayıs Anma ve Kutlamalarına Yasaklanması Kararı Hakkında Soru Önergesi Kezban KONUKÇU'dan Taksim Meydanı'nın 1 Mayıs Anma ve Kutlamalarına Yasaklanması Kararı Hakkında Soru Önergesi

Biz tüm İstanbul’un oyununa talibiz. İstanbul’da yaşayan her bir kardeşimizin oyuna talibiz. İnşallah hep birlikte kazanacağız. Bu gençlik hareketi olacak, kadınlarımızın hareketi olacak. 31 Mart’ta beraber kazanacağız. Biz bunu arzuluyoruz. İstanbul’da ve İstanbul’un meseleleri ile ilgileneceğiz.”

Editör: Haber Merkezi