maNga'nın İkinci Yarısına Hoş Geldiniz!

TÜRKİYE’NİN BİRÇOK ŞEHRİNDE MÜZİK DOLU BİR YAZ BAŞLIYOR TÜRKİYE’NİN BİRÇOK ŞEHRİNDE MÜZİK DOLU BİR YAZ BAŞLIYOR

Türkiye'nin sevilen rock grubu maNga, 20. yılını kutladığı bu özel dönemde Maltepe Üniversitesi'nde düzenlenen Müzikonair Ödülleri'nde "En İyi Grup" seçildi. Grubun solisti Ferman Akgül, ödülü kabul ederken duygularını şu sözlerle dile getirdi: "Bu ödülü son zamanlarda daha çok kenetlendiğimiz, Türkiye’nin en büyük, en güzel izleyici ve hayran kitlesi olan Deliler Kulübü’ne ve menajerimizden rodimize kadar tüm maNga ailesine armağan ediyoruz. Hep birlikte en az bir yirmi yıl daha müziğin pozitif gücüne odaklanmaya, sınırları zorlamaya ve birleştirici olmaya devam edeceğiz. Haset, yalan ve ayrımcılığı utandırmaya devam edeceğiz. maNga’nın ikinci yarısına hoş geldiniz!”

maNga, uzun yıllardır Türk müzik sahnesine yenilikçi ve dinamik yaklaşımlarıyla damgasını vuruyor. Müzikonair Ödülleri'nde aldıkları "En İyi Grup" ödülü, grup üyelerinin birlikte geçirdikleri yılların bir ödülü olarak kabul ediliyor ve fanlarıyla birlikte geçen bu süreci taçlandırıyor.

maNga, müziğin sınırlarını zorlamaya ve birleştirici bir güç olarak varlığını sürdürmeye devam ederken, hayranları da onların ikinci yarılarına büyük bir heyecanla hoş geldiniz diyor.

Editör: Haber Merkezi