İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik provokasyona tepki göstererek, “Devletin imkanlarıyla demokrasiye ket vurmaya çalışanlar şunu iyi bilsin ki millet iradesini ne taşla ne de kurşunla durduramazsınız. Ne Ekrem kardeşimi ne beni ne de Millet İttifakı'nın hiçbir üyesini bu şekilde korkutamazsınız. Biz, bu seçimi sükûnetle kazanacağız” dedi.

Meral Akşener, bugün Erzurum mitinginde Ekrem İmamoğlu’na yönelik provokasyona Twitter hesabında yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. Akşener’in paylaşımı şöyle:

“Devletin imkanlarıyla demokrasiye ket vurmaya çalışanlar şunu iyi bilsin ki millet iradesini ne taşla ne de kurşunla durduramazsınız. Ne Ekrem kardeşimi ne beni ne de Millet İttifakı'nın hiçbir üyesini bu şekilde korkutamazsınız. Biz, bu seçimi sükûnetle kazanacağız.”

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Devletin imkânlarıyla demokrasiye ket vurmaya çalışanlar şunu iyi bilsin ki;<br><br>Millet iradesini ne taşla ne de kurşunla durduramazsınız.<br><br>Ne Ekrem kardeşimi, ne beni, ne de Millet İttifakı&#39;nın hiçbir üyesini bu şekilde korkutamazsınız.<br><br>Biz bu seçimi sükûnetle kazanacağız!</p>&mdash; Meral Akşener (@meral_aksener) <a href="https://twitter.com/meral_aksener/status/1655242470995767297?ref_src=twsrc%5Etfw">May 7, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Editör: Haber Merkezi