Depremzedelerin sorunlarının çözümü için yapılabilecekler görüşüldü

Başkan Zeydan Karalar’ı ziyaret eden bir diğer isim Beşiktaş Kulübü Başkanı Nur Ahmet Çebi de, Zeydan Karalar ve Meral Akşener’e, kulübün depremzedeler için yürüttüğü yardım faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i makamında ağırladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adana’yı ziyaret ederek Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’la görüştü. 

Akşener ve Çebi ziyareti

Zeydan Karalar ve Meral Akşener, depremin ardından Adana’da yaşanan sorunlarla ilgili konuştu, depremzede halk yararına birlikte neler yapılabileceğine dair görüş alışverişinde bulundu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi de deprem felaketinden etkilenen Adana'da bir araya geldiği İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a, siyah-beyazlı ekibin yürüttüğü yardım faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi görüşmesi, Adana Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleşti.

Akşener ve Çebi ziyareti 4

Editör: Haber Merkezi