MESKİ EKİPLERİ, ŞİDDETLİ YAĞIŞ ESNASINDA MEYDANA GELEN ARIZAYI DA HIZLICA ONARDI

MESKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, hafta sonu yaşanan yağışların yanı sıra, Akdeniz ilçesi, Çankaya Mahallesi, Soğuksu Caddesi üzerinde meydana gelen ana şebeke arızasına hızlıca müdahale ederek, arızayı kısa sürede onardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün şiddetli yağış uyarısı üzerine anında organize olarak, teyakkuza geçen MESKİ yağmur suyu TİM’leri, hafta sonu boyunca aralıksız çalıştı. MESKİ ekiplerinin özverili çalışmaları sayesinde yağış esnasında ve sonrasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

 

MESKİ EKİPLERİ, ŞİDDETLİ YAĞIŞ ESNASINDA MEYDANA GELEN ARIZAYI DA HIZLICA ONARDI (2)

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, hafta sonu yaşanan yağışların yanı sıra, Akdeniz ilçesi, Çankaya Mahallesi, Soğuksu Caddesi üzerinde 700 milimetrelik ana şebeke arızasına kısa sürede müdahale etti. Arıza kaynaklı; Cami Şerif, Çankaya, Kültür, Kiremithane, Barış, Bahçe, Turgutreis, Mahmudiye, Mesudiye, Pirireis, Palmiye, Gazi, İnönü ve Dumlupınar mahallelerinde yaşanan su kesintisine zorlu hava şartlarında müdahale eden MESKİ ekipleri, arızayı kısa sürede onardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün şiddetli yağış uyarısı üzerine harekete geçerek, hızlıca organize olan MESKİ yağmursuyu TİM’leri hafta sonu boyunca Mersin’in tüm ilçelerinde etkili olan şiddetli yağışlara karşı özverili bir şekilde çalıştı. MESKİ ekiplerinin aralıksız çalışmaları sayesinde vatandaşlar, herhangi bir olumsuzluk yaşamadı.

MESKİ EKİPLERİ, ŞİDDETLİ YAĞIŞ ESNASINDA MEYDANA GELEN ARIZAYI DA HIZLICA ONARDI (7)

MESKİ, şiddetli yağışlara karşı verdiği sınavı başarıyla geçti

MESKİ Genel Müdürü İrfan Korkmaz ile Genel Müdür Yardımcısı Emre Gürkal Gökçe, tüm hafta sonu boyunca ekiplerle birlikte sahada yer aldı. MESKİ ekipleri, özellikle kritik noktalarda ve TEKSİN çağrı merkezine yapılan uyarılar doğrultusunda 2 gün boyunca özverili bir şekilde çalıştı. MESKİ’nin şiddetli yağışlarda yaşanabilecek muhtemel olumsuzluklara karşı geliştirdiği; “Planlama, Takip ve Zamanında Müdahale Sistemi” sayesinde 2 günün sonunda kayda değer bir olumsuzluk yaşanmadı.

Başkan Tanburoğlu: Baskılara, tehditlere ve saldırılara boyun eğmeyiz Başkan Tanburoğlu: Baskılara, tehditlere ve saldırılara boyun eğmeyiz

MESKİ EKİPLERİ, ŞİDDETLİ YAĞIŞ ESNASINDA MEYDANA GELEN ARIZAYI DA HIZLICA ONARDI (8)

MESKİ EKİPLERİ, ŞİDDETLİ YAĞIŞ ESNASINDA MEYDANA GELEN ARIZAYI DA HIZLICA ONARDI (6)

Editör: Haber Merkezi