Millet İttifakı Adana Bileşenleri, Belediye Başkanları ve Milletvekillerinin de Katıldığı Basın Açıklamasında; "Biz burdayızl KAZANACAĞIZ KAZANACAĞIZ KAZANACAĞIZ" ifadeleri kullanıldı.

CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi tarafından okunan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi, milletimizin hiçbir adaya 1.Turda yönetim yetkisi vermemesi ile sonuçlanmıştır. 28 Mayısta yapılacak olan 2.Tur seçiminde milletimizin desteğini alarak Sayın Kemal Ktlıçdaroğlu'nu 85 Milyonun Cumhurbaşkanı yapacağız. Ülkemizdeki derin ekonomik krizi, yoksulluğu, yolsuzluğu, adaletsizliği, baskı ve korku iklimini değiştirmek için bu iktidarı değiştirmek zorundayız. Türkiye'nin sorunlarına çözüm üretemeyen siyasal iktidar, başta geçim sıkıntısı, işsizlik ve mülteci akını olmak üzere ülkemizin çok önemli sorunlarını sümen altı ederek, yalan ve iftira üzerine kurulu bir seçim kampanyası ile yurttaşlanmızın milli ve dini duygularını istismar etmiştir.

FwZ0AtSWYAAUW0I

Millet İttifakı Türkiye'nin birleştirici gücüdür. Bu ittifakın her ferdi şanlı kurtuluş mücadelesi veren, işgaldeki toprağı bizlere vatan yapan Mustafa Kemal Atatürk ve onun mücadele arkadaşlarının varisleridir. Din ve vicdan özgürlüğünü, Misaki Milli sınırlarını, ülkenin bağımsızlığını ve bölünmez bütünlüğünü savunan, ülkenin sorunlarını bilen, çözümleri için çalışan, vatandaşın huzur ve refahını düşünen bir demokrasi ittifakıdır. Millet İttifakını veya Cumhurbaşkanı adayımızı terörle ilişkilendiren, dini duyguları istismar ederek muhafazakar kardeşlerimize yalanlar üzerinden korku salan bu siyasal iktidar insanlarımızı ayrıştırıp, kutuplaştırarak kurduğu harami düzeni sürdürmek için çırpınmaktadır.

FwZ0AtRXgAERYhQ

Tüm halkımızın bilmesini isteriz ki; elinde Gaffar Okan'ın kanı olanlarla ittifak yapan, seçim kazanmak için terör örgütleriyle masaya oturan, ülkemizi mülteci kampına çevirip vatandaşlarımızı kendi ülkesine yabancı yapan bu siyasal iktidarın milliyetçilikle yakından uzaktan ilgisi yoktur.

2.Tur Cumurbaşkanlığı seçimleri öncesi tüm yalan ve iftiralara karşı halkımızın doğru bilgilere ulaşması için daha fazla çalışacağız. Türkiye'yi bu baskı ve korku ikliminden kurtarıp, fikirlerin özgürce ifade edildiği, yaşam tarzlarına ve her türlü inanca saygı duyulduğu özgür bir toplum haline getireceğiz.

Sadece Erdoğan'ın değil HER DOĞANIN huzur ve refah içinde yaşadığı bir Türkiye için 28 Mayıs'ta sandığa gidiyoruz. Türkiye henüz seçimini yapmadı.

Biz burdayızl KAZANACAĞIZ KAZANACAĞIZ KAZANACAĞIZ

Editör: Haber Merkezi