TALEBE YETİŞEMEYEN BUNGALOV EVLERE YENİLERİ EKLENDİ

2021 yılının Temmuz ayında hizmete giren Belemedik Bungalov Evlere, her geçen gün talep çok fazla olunca Belediye Başkanı Mustafa Çay da yenilerini ekledi.

Başkan Mustafa Çay’ın Milli Parklar Bölge Müdürlüğü'nden kiralayıp ve 13 odalı Butik Otele dönüştürdüğü alanın hemen yanına modern mimari tasarım ve huzur dolu iç dizaynı ile 4 adet yeni bungalov evler daha eklendi.

 IMG_1180

ÇOK KISA BİR SÜRE SONRA AÇILACAK

Yeni yapılan Bungalov Evlerin, en başta jakuzili ve çift balkonlu olması dikkat çekerken, sunduğu doğa manzarasıyla konaklayanların zihninde uzunca bir süre kaybolmayacak. Yepyeni bir tasarım ve farklı iç mimari yapısıyla önceki bungalov evlerden biraz daha farklı olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Çay, “Amacımız ilçemizin tanıtımı ve turizm çıtasını en yükseğe çıkarmak. Bunu yaparken de misafirlerimizin en iyi şekilde konaklamasını sağlayacağı alanlar oluşturmak olacak. Daha önceki bungalov evlerimizde olduğu gibi bu evlerimizi de belediyemizin atölye ekibi yaptı" diyerek, daha önce konaklayan misafirlerden gelen fikirleri de değerlendirip evlerin iç dizaynında farklı çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

IMG_1199

AÇILIŞ İÇİN HEYECANLANIYOR GÜN SAYIYORUZ

Yeni yapılan bungalov evlerin açılışı için heyecanlanıp ve gün saydığını belirten Belediye Başkanı Mustafa Çay, “4 adet inşa ettiğimiz evin 3 tanesi hazır durumda. İç mekânda ince işçilik ve mobilya yerleştirmeleri yapıldı. Dış mekânda ise çevre düzenlemesi ve peyzaj işleri son aşamasına geldi. Üretken Belediyecilik şiarımız ile çok kısa bir zamanda yeni bungalov evlerimiz ile halkımıza hizmet etmenin onurunu yaşayacağız” diye konuştu.

326252608_1188158065422951_5950567090420331088_n

Editör: Haber Merkezi