Önceki Dönem Milletvekillerinden İbrahim Özdiş Seyhan ve Çukurova Belediye Başkanlıklarına Neden Aday Adaylığı İçin Başvurduğunu Açıkladı.

Beritan GÜNEŞ ALTIN, KYK’ya bağlı kaç yurtta, 2023 ile 2024 yılları arasında asansör kazası yaşanmıştır? Beritan GÜNEŞ ALTIN, KYK’ya bağlı kaç yurtta, 2023 ile 2024 yılları arasında asansör kazası yaşanmıştır?

Özdiş Bugün CHP Seyhan İlçe Başkanlığına ve Adana İl Örgütünü Ziyarete Etti. İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan’ı Ziyaretinde Bir Çok Değerlendirmelerde Bulundu.

ATİKASLAN “MUTLAKA SANDIK OLACAK”

CHP Seyhan İlçe Başkanı Atikaslan önseçimin önemine dikkat çekti ve konuyla ilgili parti genel merkezini ziyaret edeceğini açıkladı.

Ramazan Atikaslan, partiye gönül vermiş ve alanda çalışmalarda yer almış, emek vermiş kişilerin aday olmasının altını çizdi.

Bazı adayların sahada görünürlüğüne dikkat çeken Atikaslan temayül yoklaması ve ön seçimin partiyi daha ileriye taşıyacağını vurguladı.

WhatsApp Görsel 2023-11-27 saat 14.42.01_ac5937cb

ÖZDİŞ; SEYHAN VE ÇUKROVA İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞINA NEDEN ADAY ADAYLIK İÇİN BAŞVURUYORUM

Önceki dönem milletvekilliği görevlerinde bulunan Özdiş “önseçimin farklı ilçelerden birinde yapılabilme olasılıklarını göz önüne alarak iki yere başvuruda bulunuyorum” dedi.

İlçelerden birinde merkez ataması veya anket diğerinde önseçim yapılması durumunda tercihini ön seçim yapılan ilçeden yana kullanacağını açıkladı.

Editör: Haber Merkezi