Yıldız Tilbe Benim Alışveriş Arkadaşım! Modellik Mesleğini Kaldıramadım!

Müzik ve eğlence dünyasında trendleri belirleyen isimlerin başında gelen ünlü iletişimci Özgür Aras'ın sunumuyla gerçekleşen, kralmuzik.com.tr'de, iTunes ve Spotify Podcast platformlarında ve Kral Pop Radyo ‘da yayınlanan "Özgür Aras'la Baş Başa"nın bu hafta ki konuğu Pınar Soykan oldu. Özgür Aras ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren Pınar Soykan, çok özel açılamalar yaptı.
 
Babam İlk Başlarda Mankenlik Yapmama İzin Vermedi!
 
Asıl mesleği anaokul öğretmenliği olan Pınar Soykan, en son Kocaeli Üniversitesi çocuk evinde öğretmenlik yaptığını ve 99 depreminde buradan ayrıldığını söyledi. 9 sene de podyum mankenliği yaptığını da söyleyen Pınar Soykan, babasının ilk başlarda mankenlik yapmasına izin vermediğini söyledi. Babasına söz verdiğini ve podyum da yürürken bile bu sözlerin aklına geldiğini ona göre davrandığını açıkladı.
 
Modellik Mesleğini Kaldıramadım!
 
Modellik yaptığı dönemde epey zorlandığını söyleyen Pınar Soykan; “Modellik mesleği çok kutsal ama ben kaldıramadım. Bizde bu iş biraz başka yönlere çekiliyor, ben bunu kaldıramadım aslında. Layıkıyla yapmak istedim ama olmadı. Başka teklifler, baş manken olman için başka istekler... Hep böyle yürüyor maalesef Türkiye’de bu işler” dedi.
 
Ben 35 Yaşımdan Sonra Açıldım!
 
Pınar Soykan; ” Müziğe ilgim çocukluktan başladı. Türk Sanat Müziği ile başladım. Çok teklif geldi bana şarkıcılık için... Ama çok çekinirdim. Ben 35 yaşmdan sonra açıldım. Birçok yerden teklif gelmişti ama ben korkuyordum. Arkamı dayayacak kimsem yoktu. Belki burada ben kaybolabilirim, başka bir Pınar olurum. Sonrasında demek Allah benim bu işi yapmamı istemiş demek ki eşim ile karşılaştırdı benimle...Evlenme teklifi yerine bana albüm yapma teklifinde bulundu. Eşim beni bu konuda çok destekledi. Herhalde Orçun hayatımda olmasaydı ben şarkıcı olmayacaktım” dedi.
 
Sabah Erken Kalkan Şarkıcı Oluyor!
 
Bu dönem kalıcı olmanın çok zor olduğunu da değinen Pınar Soykan; “Bu zamanda kalıcı olmak çok zor. Çünkü sabah erken kalkan şarkıcı oluyor, manken oluyor... Çok zor bir meslek aslında... Şarkıları çabuk tüketiyoruz. Hiçbir şeyin tadın çıkarmayı bilmiyoruz. Yeni nesil kendileri yazıyor farklı istemleri, müzikleri var. Ben ayak uyduramıyorum… dedi.  Pınar Soykan sektörde karşılaştığı zorlukları da şu sözlerle anlattı; “Ben aslında çok zorlandığımı söyleyemem, eşim ardı çünkü... Şirket ararken zorlanmıştık... Sonra kendi şirketimizi kurduk. Ama tabiki bu işlerde de çok kandırılmalar oluyor. Gençler, çok heba oluypr, vaadler veriliyor.” dedi.
 
Müzik Dünyasında Herkes Birbirini Kıskanıyor!
 
Pınar Soykan; “Müzik dünyamızda maalesef birlik yok. Herkes biririni kıskanıyor, herkes birinci olma peşinde... Hep ben durumu var. Ben kimseden destek görmedim. Ama ben no name olsun kimse fark etme destek vermeye çalışıyorum. Ben müzik dünyasının içinde pek yaşamıyorum. Onlara ayak uyduramam, psikolojim bozuluyor. Ben yalan dolan yapan bir insan olmadığım için yapamıyorum...O yüzden o piyasının içindeyim, ama dışındayım” dedi.
 
Bana Bilal Sonses’in Dişi Versiyonu Diyorlar!
 
24 Saat Açık Olan Bir Çocuk Yuvası Açmak İstiyorum!
 
Pınar Soykan, kendisine Bilal Sonses ’in dişi versiyonu dediklerini ve Bilal Sonses ile birlikte bir proje yapmak istediğini söyledi. Soykan, kariyer planında bir anaokulu açma isteği olduğunu söyledi. Bunu farklı bir konsepte açmak istediğini söyleyen Pınar Soykan; 24 saat açık olan bir anaokulu açmak istiyorum. Anaokulu değil de bir yuva diyelim. Çunku aileler özellikle gece özel gecelere giderken bu durumd çok zorlanıyorlar. Çocuğa kim baksın durumu... “dedi.
 
Yıldız Tilbe Benim Alışveriş Arkadaşım!
 
Yıldız Tilbe ile güzel bir dostlukları olduğunu söyleyen Pınar Soykan; “Yıldız benim alışveriş arkadaşım. Aynı yerde oturuyoruz. Arada elefonlaşırız. Kışın daha çok görüşebiliyoruz, Yıldız yoğun olduğu için... Beni seviyor, çünkü ben onu sıkmıyorum. Ben başkaları gibi şarkı istemem, ya da birileri için bir şey istemem. Güzel bir bağımız var. Yıldız’ı seven çok sever, sevmeyende hiç sevmez herhalde öyle düşünüyorum.” dedi.