‘SABAHIN SULTANI SEDA SAYAN‘
28 AĞUSTOS’TA YENİ SEZONA MERHABA DİYOR!

 

Sabahın Sultanı Seda Sayan, verdiği aranın ardından merakla beklenen konularıyla STAR ekranlarında yeni sezonuna başlıyor…

 

Star’da hafta içi her gün 09.45’te başlayan canlı yayınıyla bir vazgeçilmez haline gelen Sabahın Sultanı Seda Sayan, yaz için verdiği aranın ardından ekranlara geri dönüyor. Hafta içi sabahlarının enerji kaynağı olan program, üçüncü sezonuna 28 Ağustos Pazartesi günü başlıyor.

Bugüne dek birçok çifti evlendiren, aileleri ikna eden, yuvalar kuran efsane programda yeni sezonda da hem herkesi çok etkileyecek yeni hikayeler yer alacak hem de fenomen haline gelen kahramanların hikayeleri devam edecek.

Tek amacı çocuklarının babası Ali’ye kavuşmak olan ve bu yolda her şeyi yapan Ayşe; evliliklerindeki fırtınaları bir türlü durduramayan, ailelerini bir araya getirmeye çalışan Emre ve Nurgül; evlenip ilk çocuklarını kucaklarına alan ancak yuvalarını kuramayan Havvanur ve Murat ekranlara ara verdikleri dönemde yaşadıklarını Sabahın Sultanı Seda Sayan’da paylaşmaya devam edecek. İlgiyle takip edilen hikayelerin kahramanları, ekranlardan uzak kaldıkları dönemin ayrıntılarını canlı yayında anlatacak. Çarpıcı gelişmeler tüm gerçekliğiyle ekrana gelecek.

Türkiye’nin en güvenilir ismi Seda Sayan’ın sunumuyla ekrana gelen ve izlenme rekorları kıran Sabahın Sultanı Seda Sayan üçüncü sezonuyla 28 Ağustos Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün saat 09.45’te Star’da.

Editör: Haber Merkezi