AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu ve AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Bitexen Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Kulübü, futbolcularına  ziyarette bulunarak, onlarla bir araya geldi. Kadın futbolcularla yakından ilgilen Sarıeroğlu, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Hafta sonu deplasmanda Trabzonspor ile yapacakları karşılaşmada futbolculara başarılar dileyen Sarıeroğlu, "Sizleri dinamik, heyecanlı ve inançlı gördüm. Moralinizin güçlü olmasının bizleri memnun ettiğini ifade etmek istiyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz. Sizleri tebrik ediyor, başarılar diliyorum.”dedi.

SARIEROĞLU ZİYARET (2)

Gerçekleştirilen ziyaret nedeniyle memnuniyetini dile getiren Bitexen Adana İdmanurdu Kadın Futbol Kulübü Başkanı Metin Taylancı ise; “Takımımıza gösterilen ilgi ve alaka bizi son derece memnun etti.  İnanıyoruz ki kızlarımızın  elde ettiği başarılar, hepimizi gururlandıracaktır. Başta kulübümüz, yöneticilerimiz, teknik kadromuz olmak üzere futbolcularımız adına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu ve AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay’a teşekkür ediyorum.”diye konuştu. 

SARIEROĞLU ZİYARET (1)

Editör: Haber Merkezi