Ceyhan Belediyesi Şehit Jandarma Er Hakan Güleç Parkı'nı modernize ediyor Ceyhan Belediyesi Şehit Jandarma Er Hakan Güleç Parkı'nı modernize ediyor

Sosyal Demokrasi Derneği tarafından düzenlenen "21. Yüzyılda Yeni Sosyal Demokrat Belediyecilik" panelinde, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin'de kapsamlı belediyecilik anlayışı hakkında sunum yaptı. 

Panelde konuşanlar arasında, CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel'de yer aldı. Özel, sosyal demokrat belediyeciliğin önemine ve bu anlayışın toplumsal katkılarına vurgu yaparak, sosyal demokrat belediyeciliğin yaygınlaştırılmasının gerekliliğine dikkat çekti. Programa katılan diğer belediye başkanları ve parti yönetim kurulu üyeleri de sosyal demokrat belediyeciliğin seçimi üzerine söz aldılar.

G O03 J8 U X Q A Av6Fg

Seyhan Belediyesi'nin yeni belediyecilik anlayışı üzerine sunumunu gerçekleştiren Belediye Başkanı Oya Tekin, görsel projeler ve sosyal demokrasi politikalarına dayalı hizmet modelleri üzerinde durdu. Tekin, sunumunda belediyenin sürdürülebilirlik, hizmetlik ve şeffaflık çerçeveleri çerçevesinde yürüttüğü çalışmaları anlattı.

Başkan Oya Tekin, "Gelişmiş projelerimiz ve sosyal demokrasi politikalarına dayalı hizmet modelleri üzerinde durdu. Sunumunda, belediyenin sürdürülebilirlik, hizmet kalitesi ve şeffaflık çerçevesinde gerçekleştirilen çalışmaları aktardı.

Panel, sosyal demokrat belediyeciliğin 21. yüzyılda nasıl şekilleneceği ve halka nasıl daha iyi hizmetler sunabileceği konusunda önemli bir fikir alışverişi platformu oldu. Tekin, "Katılımcıların görüş ve önerileri, projelere ışık tutacak ve Seyhan Belediyesi olarak sosyal demokrasi stratejilerimize rehberlik edecek" ifadesini kullandı.

Seyhan Belediye Başkanı Tekin; "Etkinliği organize eden Sosyal Demokrasi Derneği'ne, değerli konuşmaları için CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel'e, programa katılan belediye başkanlarımıza, parti yönetim kurulumuza ve tüm katılanlara teşekkür ediyoruz. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışını yaygınlaştırmak ve dağıtmak adına birlikte çalışmanın önemine bir kez daha inandık." dedi

G O03 J8A Xc A Ev5 6

G O03 J8B W E A Aj3 Pt

Editör: Haber Merkezi