İYİ PARTİ’Lİ SUAT GENÇSOY’DAN YENİ HAMLE

 

Seçimlere az bir zaman kalmışken İYİ Parti’nin üyelerinden biri olan Suat Gençsoy, Adana’da Milletvekili Adaya Adayı olduğunu açıkladı.

(HABER MERKEZİ)-Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine az bir süre kaldı. Seçimlerin yapılacağı döneme doğru gidilirken adaylık başvuruları da halen devam ediyor. İyi Parti’nin sevilen isimlerinden biri olan Suat Gençsoy, İyi Parti Adana Milletvekili Aday Adayı oldu.

İYİ Parti Genel Merkezi’nde adaylık başvurusu yapan Suat Gençsoy, “Önce Millet, Önce Memleket anlayışı ile Cumhuriyetimizin İkinci 100.Yılında Kuvayi Milliye ruhu ile TBMM çatısı altında hizmet etmek istiyorum. Vatana v emillete hizmetin başka bir şekli olan milletvekilliği düzeyinde sizlerin sorunlarını parlamentoya taşıma ve çözüm üretmeye talibim. Demokraside en büyük gücün vatandaş olduğunun bilinciyle, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, TBMM çatısı altında ‘Hakimiyet kayıtsız şartsız halkındır’ sözünü şiar edinerek, halka hizmet için milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Seçimlerin demokrasi bayramı içerisinde geçmesini temenni ediyor, genel başkanımız Meral Akşener’in önderliğinde Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi