OCCO Ekspertiz, İstanbul İstoç'ta Yeni Şubesini Açıyor

Tekbaş Teknoloji A.Ş.’ye ait OCCO Global çatısı altında faaliyet gösteren OCCO Ekspertiz markası büyüyor. Markanın yeni şubesi 29 Nisan Cumartesi düzenlenecek kutlama ile İstanbul İstoç Oto Ticaret Merkezi'nde açılıyor. Türkiye'nin dört bir yanında franchise bayilikler vererek büyümeyi hedefleyen marka, yenilikçi, teknolojik ve güvenilir hizmet anlayışıyla sektörde fark yaratmayı amaçlıyor.

40 yılı aşkın süredir otomotiv sektöründe deneyim ve birikimlere sahip olan Tekbaş Grubu, OCCO markası ile tüketicilere araç alım süreçlerinde kredi, ekspertiz, sigorta ve operasyonel destek hizmetleri sunuyor. OCCO’nun en yeni üyesi OCCO Ekspertiz sektörde biriktirdiği know-how, kullandığı teknolojik altyapı ve yenilikçi uygulamaları ile fark yaratmayı amaçlıyor.

2-57

OCCO Ekspertiz, yatırımcılarına sunduğu kusursuz yönetim platformu ile gelir, gider ve kazanç takibi yapmayı kolaylaştırırken, kurumsal anlaşmalar ile ilk günden gelir kazandırmayı amaçlıyor. Bayilere özel detaylı yazılım çözümleri, kurum içi eğitimler, anında çözüm merkezi ve sektörün en geniş bilgi bankası ile işlerini yönetmeleri için onlarca özellik sağlıyor.

İstanbul İstoç'taki şube açılışı, OCCO Ekspertiz'in Türkiye genelindeki büyüme stratejisinin önemli bir adımı. Şu anda 3 şubesi bulunan marka, Türkiye'nin her yerinde bayilikler açarak daha geniş kitlelere ulaşmayı, yenilikçi hizmetler sunarak büyümeye ve değer yaratmaya devam etmeyi hedefliyor.

29 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan İstanbul İstoç şubesinin açılış törenine, otomotiv sektörünün önemli isimlerinin yanı sıra iş ve finans dünyasından katılım sağlanması bekleniyor.

5 (1)-10

OCCO Ekspertiz Hakkında:

OCCO Ekspertiz, Tekbaş Teknoloji A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren ve OCCO Global çatısı altında yenilikçi fikirlerle ürün ve hizmetler geliştiren bir ekspertiz markasıdır. Türkiye'nin her köşesinde franchise bayilikler vererek büyümeyi hedefleyen OCCO Ekspertiz, otomotiv sektöründeki tecrübesi, teknolojik altyapısı ve yenilikçi uygulamalarıyla sektörün öncüsü olma yolunda ilerliyor. Marka, araç alım süreçlerinde kredi, ekspertiz, sigorta, yazılım ve operasyonel destek hizmetlerini sunarak tüketicilere güvenilir ve kaliteli hizmet sağlamayı amaçlıyor.

Daha fazla bilgi için: www.occoekspertiz.com

İletişim:

OCCO Ekspertiz Basın İlişkileri

E-posta: [email protected]

Telefon: +90 850 346 62 26

Editör: Haber Merkezi