Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. (Toroslar EDAŞ ) Dağıtım Direktörü Mehmet Kayacı, sorumluluk alanlarında yer alan Adana, Mersin, Osmaniye, Gaziantep, Hatay ve Kilis illerinde, kesintisiz enerji temini için Türkiye'deki 21 elektrik dağıtım şirketi arasında en fazla yatırım yapan şirket olduklarını bildirdi. 

Kayacı, beraberinde Kurumsal İletişim Uzmanı Eren Altunsüzer ile geldiği Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nde (ÇGC), Başkan Cafer Esendemir, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Akköse, Dilek Akın, Yasemin Atasoy Süreyya Uri ve  Çetin Ulucan tarafından konuk edildi. 

ÇGC Genel Kurulunda güven tazeleyen Başkan Esendemir ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, başarı dileklerini ileten Toroslar EDAŞ Dağıtım Direktörü Mehmet Kayacı, kurumun çalışmaları hakkında da bilgi vererek, şunları kaydetti:

“Biz Toroslar EDAŞ olarak özel şirket eliyle kamu hizmeti veriyoruz. Hizmet verdiğimiz illerdeki faaliyetlerimizde, gerek kamu gerekse özel sektördeki paydaşlarımızla ve basın mensuplarımızla iletişim içinde hareket ediyoruz. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti de hizmetlerimizi basınla paylaşmamızda köprü görevi üstleniyor. Başta Cafer bey olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine kurumum adına teşekkür ediyorum. 

Şirketimize ilişkin haberlerde doğru bilgilendirme için değerli basın mensuplarıyla sürekli dirsek temasında bulunmayı, talep ve sorular için hızlı reaksiyon almayı çok değerli buluyoruz. Adana’da kaliteli bir basın camiası ve kente verilen hizmetleri teşvik eden cemiyet var. Bundan sonra da aynı duygu ve düşüncelerle hizmetlerimizi sizlerin desteğiyle sürdüreceğiz.”

6 İLDE 4,5 MİLYON ABONE

Toroslar EDAŞ'ın Türkiye’deki 21 elektrik dağıtım şirketinden birisi ve elektriğin en fazla tüketildiği bölge olduğunu belirten Mehmet Kayacı, “46.913 kilometrelik bir alanımız var. Hizmet bölgemizde Adana, Mersin, Osmaniye, Gaziantep, Hatay ve Kilis illeri var. Bu coğrafyada da 8 milyon nüfus ve 4,5 milyon aboneye hizmet veriyoruz. Abonelerimize kaliteli, sorunsuz ve kesintisiz elektrik enerjisi temini için tüm ekibimizle özveriyle çalışıyoruz. Sorunsuz ve kesintisiz enerji temini için en fazla yatırım yapan şirketiz.”

Kayacı, gerek bütçe gerekse personel konusunda hiçbir sıkıntılarının olmadığını mükemmel hizmet için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini sözlerine ekledi.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir de cemiyet olarak halka hizmet eden her kurumun yanında olduklarını, Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin de çalışmalarını yakından takip ettiklerini vurgulayarak, tebrik etti.

Editör: Haber Merkezi