Jonix hava temizleme çözümleri, her türden ortamda steril bir hava oluşturmak amacıyla geliştirilmiş cihazlardır. Üstün NTP teknolojisini kullanan Jonix hava temizleme cihazları, herhangi bir filtreye ihtiyaç duymadan termal olmayan plazma yöntemi ile mekan havasını steril hale getirir. Tamamen ortamı mikroorganizmalardan arındırır.

Bakteri, virüs ve mantar gibi mikroorganizmalar insan yaşamını tehdit edebilecek düzeyde tehlikelidir. Bu mikroorganizmalar, mevsimsel sağlık sorunlarından bulaşıcı hastalıklara kadar insan sağlığını etkileyen birçok olumsuzluğa neden olabilir. Jonix hava temizleme cihazları ise söz konusu mikroorganizmaların ortamdan tamamen uzaklaştırılmasını ve kalıntısız bir şekilde yok edilmesini sağlar.

Konutlardan Medikal Sektöre Kadar Tamamen Steril Ortamlar

Mikroorganizmaların insan yaşamını tehdit ettiği ortamlar, çoğunlukla hava almayan kapalı mekânlar ve medikal merkezlerdir. Jonix, konutlardan medikal sektöre kadar özgün olarak geliştirdiği çözümlerle her türden yaşam alanında tamamen steril ortamlar elde edebilme imkanı sunuyor. Jonix medikal hava temizleme cihazları, tamamen ortam havasını sterilize ederek hastaların solunum sorunlarının ortadan kalkmasını sağlıyor.

Aynı zamanda sağlık çalışanlarının tamamen güvenli bir ortam içerisinde müdahalede bulunabilmelerini mümkün kılan Jonix medikal hava temizleme cihazları, medikal merkezleri çok daha sağlıklı alanlar haline dönüştürüyor. Jonix kalitesiyle üretilen hava temizleme cihazları, medikal sektörün dışında birçok farklı yaşam alanında da kullanılabiliyor.

Jonix hava temizleme cihazlarını konut gibi yaşam alanlarınızda, asansörlerde, restoranlarda, kafelerde ya da benzeri türden her alanda kullanarak, üst düzey bir hava sterilizasyonu sağlayabilirsiniz. Özellikle sirkülasyonun yoğun olduğu alanlarda Jonix hava temizleme cihazları, üstün performans göstererek insan sağlığını etkileyebilecek tüm faktörleri ortamdan uzaklaştırır.

İş yerleri ve Endüstriyel Alanlara Özel Çözümler

Jonix hava temizleme cihazları, insan yaşam alanlarının dışında iş yerleri ve endüstriyel tesisler için de özel çözümler sunuyor. www.havamtemiz.com ile mağaza, iş yeri, gıda endüstrisi, medikal merkezler, güzellik merkezleri ve otellerde üstün NTP teknolojisiyle geliştirilmiş özel hava temizleme cihazlarından faydalanabilirsiniz.

Özellikle kafe ve restoran gibi kötü koku oluşumu nedeniyle risk altında olan iş yerlerinde mutlaka hava temizleme cihazlarından yararlanılmalıdır. Jonix kalitesiyle geliştirilen cihazlar, kötü kokuya neden olan mantar ve küf gibi oluşumları tamamen yok eder ve kötü kokudan arındırılmış ortamlar oluşturur.

Editör: Haber Merkezi