Yalnızca kadınlara özel gösteri

“Erkekler Gülemez”

Ayşegül Kaplan, erkeklik hallerini tüm çıplaklığıyla irdelediği tek kişilik stand-up gösterisi “Erkekler Gülemez” ile seyircisiyle buluşuyor. Erkeklerin alınmadığı, yalnızca kadınlara özel kahkaha dolu gösterinin biletleri Türkiye’nin lider etkinlik biletleme platformu Biletinial’da satışa çıktı.

BASIN BÜLTENİ- 06.06.2023 Yıllarca sosyal mecralarda sürdürdüğü “Kız Kafası” konseptiyle binlerce kadın izleyiciye ulaşan Ayşegül Kaplan, tek kişilik stand-up gösterisiyle sahneye çıkıyor. Erkek seyircilerin alınmadığı, sadece kadınlara özel bu özel gösterinin biletleri Türkiye’nin lider biletleme platformu Biletinial’da satışa çıktı.

Erkekler Gülemez

Ayşegül Kaplan’ın gündelik yaşamımızın oldukça büyük bir kısmını kapsayan kadın-erkek ilişkilerini en açık ve şeffaf haliyle kadın gözüyle ele aldığı, karşı cinsi alaycı bir dille ele almanın erkek tekelinde olmadığını ortaya koyduğu 90 dakikalık gösteri, kadın kadına kahkaha atmak isteyenleri bekliyor. “Erkekler Gülemez”, 22 ve 23 Haziran’da Ankara Farabi Sahnesi’nde, 19 Temmuz’da ise İzmir Performance Hall’de seyirciyle buluşacak.

Editör: Haber Merkezi