Yeşil Sol Parti Mersin ve Adana İl Örgütleri, 11 Mayıs Perşembe günü miting düzenleyecekler.

Yeşil Sol Parti’nin 11 Mayıs’ta Mersin’de düzenleyeceği mitinge HDP Eş genel Başkanı Pervin Buldan, DTK Eş Sözcüsü Berdan Öztürk, EMEP Genel Başkanı Ercüment Akdeniz, SYKP Eş Genel Başkanı Canan Yüce, TÖP Sözcüler Kurulu Üyesi Perihan Koca, Başak Demirtaş ve sanatçı İlkay Akkaya katılacak.

Adana’da gerçekleştirilecek mitinge ise; HDP Eş genel Başkanı Pervin Buldan, DTK Eş Sözcüsü Berdan Öztürk, EMEP Genel Başkanı Ercüment Akdeniz, ESP/ SKM - MYK üyesi Satiye ok, TÖP Sözcüler Kurulu Üyesi Perihan Koca ve Başak Demirtaş ve sanatçı Mervan Tan katılacak.

MERSİN MİTİNGİ

Yeşil Sol Parti’nin Mersin’de düzenleyeceği miting; 11 Mayıs 2023 Perşembe günü, saat 14.00’da, Eski Tevfik Sırrı Gür Stadyum yanında düzenlenecek.

WhatsApp Görsel 2023-05-10 saat 11.22.46

ADANA MİTİNGİ

Yeşil Sol Parti’nin Adana’da düzenleyeceği miting; 11 Mayıs 2023 Perşembe günü, Saat:17.00’da Uğur Mumcu Meydanında (Gar önü) düzenlenecek.

WhatsApp Görsel 2023-05-10 saat 11.39.06

MİTİNGLERLE İLGİLİ YAPILAN ÇAĞRI AÇIKLAMASINDA;

“Özgürlüğe, eşitliğe, demokrasiye ve adalete hava gibi, su gibi ihtiyacımız olan bir dönemdeyiz.

Cumhuriyet tarihinin en kritik seçimlerine giriyoruz. Bu seçimler bir dönüm noktası olacak. 14 Mayıs 2023’te ülkenin ve toplumun geleceği oylanacak. Önümüzde sadece iki seçenek var. Ya faşizme dur diyeceğiz veya faşizm daha da kurumsallaşacak.

Bir yol ayrımındayız.

Biz’ler hem faşizme dur diyeceğiz hem de demokrasinin, özgür ve eşit geleceğin teminatı olarak Meclis’te çok daha güçlü yer alacağız. Yapabilecek gücümüz, başarabilecek irademiz ve kararlılığımız var.

Bunun için birlikteyiz, buradayız!

Birlikte Değiştireceğiz!

11 Mayıs 2023 Perşembe günü Saat: 14.00’da Mersin’de Eski Tevfik Sırrı Gür Stadyum yanında, Saat:17.00’da Adana Uğur Mumcu İstasyon Meydanında Birlikte Değiştirmeye Çağırıyoruz” denildi.

Editör: Haber Merkezi