YÜREĞİR İLÇE MEM EĞİTİMCİLERİ 'AŞK İLE’ BULUŞTURDU

 

MURAT ÇELİK: "EĞİTİM ÇALIŞANLARIMIZIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZDUR"

Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 'İlham Veren Programlar'ın 9.'su 'Aşk ile' başlığıyla düzenlendi.

İlham Veren Buluşmalar 03

Bir alışveriş merkezinin tiyatro salonunda düzenlenen müzikal tiyatro gösterisi öğretmenler için unutulmaz anlara sahne oldu.

Program öncesinde bir konuşma yapan Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çelik; "Bundan 3,5 yıl önce bir yolculuğa çıktık. Bu yolculuğun en büyük yarenleri kuşkusuz öğretmenlerimizdi. Biliyorduk ki öğretmen mutlu ve huzurlu olursa öğrencilerimiz de mutlu ve huzurlu olurdu. Bu nedenle  "Eğitimde İlham Veren Buluşmalar" adıyla bir proje başlattık. Öğretmenlerimize ilham olmayı ve onların mutluluğunu hedefledik. Daha önce sekiz kez düzenlediğimiz programlarımızda ilham verdik, ilham aldık. Bugün "Aşk ile..." başlığıyla düzenlediğimiz müzikal tiyatro gösterisiyle İlham Veren Buluşmalar’ın 9.’sunu gerçekleştireceğiz" dedi.

İlham Veren Buluşmalar 01

Programa Yüreğir’de görev yapan öğretmen ve idarecileri davet ettiklerini vurgulayan Murat Çelik; "Şiirle, sazla, sözle, müzikle, sanatla dolu bu güzel akşamda, davetlerimize icabet eden Sayın protokole kıymetli sanatçılarımız Murat Aslan ve Cengiz Özkan'a, ev sahipliği yapan 01 PGM Genel Müdürlüğü'ne ve bu salonu coşkuyla dolduran eğitimin çok kıymetli neferleri öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Yaklaşık 700 öğretmenin izleyerek türkülerle, şiirlerle eşlik edip unutulmaz bir akşam yaşadığı "Aşk İle" müzikal gösterisine Adana İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Sarıçam Kaymakamı Müfit Gültekin, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Yüreğir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ile Yüreğir’deki okullarda görevli idareciler ve öğretmenler katıldı.

Editör: Haber Merkezi