Makine sanayi firmaları arasında bulunan Zeng Makina kaliteyi misyon kabul ederek üretim yapıyor. Makine üretiminin kalite ölçüsünde yapıldığı takdirinde yarınlara ulaşacağını düşünen firma kurulduğu zamandan beri bu inanışın etkisiyle çalışmalar yapıyor. Piyasa araştırması yaparak makine üretimini gerçekleştiren firma makinelerini ihracat ve ithalat yoluyla insanlara ulaştırıyor.

Zeng Mühendislik Makine Sanayi Hangi Makineleri Üretiyor?

Zeng Mühendislik Makine Sanayi firması şehirler için çalışıyor. Bu nedenle de üretimleri şehirlerin düzenlenmesinde kullanılabilecek makinelerden yana oluyor. Böylelikle yaşayan şehirlerin topluma sunulmasına aracı oluyor.

Yaşayan şehirlerin geleceğe miras kalabilmesi için firmanın ürettiği makine çeşitlerinden bazıları;

  • Harç karma makinesi
  • Bims makinesi
  • Parke taşı makinesi
  • Finger car taşıma makinesi
  • Ham madde stok makinesi
  • Briket makinesi
  • Taş yünü geri dönüşüm makinesi
  • Çimento stok makinesi

Bu makinelerin piyasaya kazandırılabilmesi adına firma tesisinde yoğun mesai harcanıyor. Böylelikle üretilen makine sayısı her geçen gün artarak taleplerin kısa sürede karşılanması sağlanıyor.

Zeng Mühendislik Makine Üretimini Nerede Yapıyor?

Makine sanayi firmalarından olan Zeng Mühendislik Konya merkezli olarak çalışıyor. Konya’nın Karatay ilçesinde bulunan organize sanayi sitesi firmanın makinelerini ürettiği tesise ev sahipliği yapıyor. Tesiste briket, parke taşı ve harç karma makineleri teknik personelin çalışmaları neticesinde üretiliyor. Üretimin sorunsuz olabilmesi için gerekli olan tüm ekipmanlar tesiste hazır bulunuyor.

Üretim alanındaki gelişmeler takip edildiği için üretimin iyileştirilmesi veya hızlanması için gerekli yenilikler vakit geçmeden üretime uygulanıyor. Bu sayede hızlanan üretim makine üretiminin artarak daha çok müşteriye ulaşılmasını da sağlıyor.

Zeng Mühendislik Parke Taşı Makineleri Ne İşe Yarıyor?

Zeng Mühendislik Makine Sanayi şirketinin ürünleri arasında parke taşı makineleri bulunuyor. Bu makineler parke taşlarının aynı ölçü ve özelliklerde üretilmesi için üretiliyor. Tek baskı kapasitesi yüksek olarak tasarlanan makineler sayesinde sokaklar için kullanılan parke taşlarının hızlıca üretilerek şehirlerde kullanıma başlanması sağlanıyor. Parke taşlarının üretilerek piyasaya sürülmesiyle de şehirlerin daha düzenli görünüme kavuşması sağlanmış oluyor.

Zeng Mühendislik firmasının üretimi olan parke taşı makineleri çeşitlerine bağlı olarak 4, 8, 10, 18, 20, 36 ve 42 adet parke taşının basılmasını sağlıyor. Tek baskı ile üretilen parke taşlarının boyutları ise makineye göre değişiyor. Makineler ayrıca tam otomatik ve yarı otomatik olmak üzere iki türde üretiliyor.

https://www.zengmuhendislik.com/tr

Editör: Haber Merkezi