Şuana kadar operasyonun nedenini biz de öğrenemedik. 7 kişi ifadeye alındı gözaltı olur mu onu da bilmiyorum.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, sabah erken saatlerde belediyeye yapılan operasyon sonrasında şu açıklamalarda bulundu;

BÜYÜKŞEHİRDE ASLA KANUNSUZ BİR İŞ OLMAMIŞTIR

"Operasyonun gerekçesi var mı o tartışılır. Büyükşehirde asla kanunsuz bir iş olmamıştır, olmaz da. Yönetim olarak bu konuda çok hassasız. Seçime 3 ay kala bu algı operasyonundan çok öte bir şey. İhalelerin elektronik ortamda olduğu bir dönemde kimsenin bir hukuksuzluk yapma imkanı olamaz.

5 YÜKLENİCİ, 1 DANIŞMAN BİR DE DEVLET MEMURU MÜDÜR ALINDI.

Şuana kadar operasyonun nedenini biz de öğrenemedik. 7 kişi ifadeye alındı gözaltı olur mu onu da bilmiyorum. Çok net bir biçimde CHP'li belediyeleri alamayacaklarını düşünüyorum operasyonlarla itibar sorgulamasına yönlendirecekleri önceden de yaşandı. 

ÖZGÜR ÖZEL: GEREKİRSE ADANA’YA GELEBİLİRİM

Sayın genel başkanımız Özgür Özel ile görüştük. Yanımızda olduğunu, gerekirse Adana'ya gelebileceğini söyledi. Ben de sayın genel başkanımızda bunun için gelmesini gerektirecek bir durum olmadığını söyledim. 2 genel başkanımız Adana'da burada, milletvekillerimiz yanımızda. Genel başkanımıza yanımızda olduğu için şükranlarımı sunuyorum.

Bakan Yerlikaya, Taksim Meydanı toplantı ve gösteri yürüyüşü için belirlenen yer ve güzergahlar arasında değil Bakan Yerlikaya, Taksim Meydanı toplantı ve gösteri yürüyüşü için belirlenen yer ve güzergahlar arasında değil

BUGÜN SAAT 14:30’DA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TAŞ BİNA ÖNÜNDE BASIN AÇIKLAMASI…

Adana Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik algı operasyonuyla ilgili; Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcıları Burhanettin Bulut, Erhan Adem, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, CHP Adana Milletvekilleri Müzeyyen Şevkin ve Orhan Sümer katılacağı basın açıklaması, Adana Büyükşehir Belediyesi Taş Bina önünde, bugün saat 14.30’da yapılacak.

Editör: Haber Merkezi