”TMMOB Mimarlar Odası Adana Şubesi’nde düzenlenen etkinlik ile meslek büyüklerine plaket verilirken, odaya kayıt yapan yeni üyelere de rozet takıldı. Eski ve yeni üyeler etkinlikte stres attı.

Mimarlar Odası Adana Şubesi’nde bu yıl “Esenlik için mimarlık” temasıyla kutlanan 3 Ekim Dünya Mimarlık Günü kutlamaları çerçevesinde eski ve yeni üyelerin bir araya geldiği rozet ve plaket töreni gerçekleştirildi. Ay boyunca gerçekleştirilecek bir dizi etkinlik ve söyleşi ile Dünya Mimarlık Günü kutlamalarını sürdüren Mimarlar Odası Adana Şubesi’nde düzenlenen törende mesleğe yıllarını adayan duayen mimarlara birer plaket takdim edildi. Üniversitelerin mimarlık fakültesinden mezun olduktan sonra odaya kayıt olan genç mimarlara ise rozetleri takıldı.

WhatsApp Image 2022-10-04 at 14.37.14

DENEYİM VE DİNAMİZM BULUŞTU

WhatsApp Image 2022-10-04 at 14.37.16 (1)

Meslekte 60, 50, 40 ve 30. yıllarını dolduran deneyimli mimarların plaketle ödüllendirildiği etkinlikte, genç üyeler ve Çukurova Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri de bir araya geldi. Deneyim ve dinamizmi Dünya Mimarlık Günü’nde mesleki dayanışmanın yükseldiği bir etkinlikte buluşturmanın sevincini yaşadıklarını kaydeden Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Sedat Gül, “3 Ekim bizim için aynı zamanda mesleki kazanımlarımızı savunurken, meslek örgütlenmesi ve dayanışmayı yükseltme günü olarak anlam kazanıyor. Bu doğrultuda Ekim ayı boyunca meslektaşlarımız için yüksek dayanışma duygusunu yaşayacağı bir ay olarak geçirmek için çalışıyoruz. Odamız çatısı altında birikime saygılı, gelişime ve geleceğe hazırlıklı bir mesleki dayanışma içinde olacağız” dedi.

WhatsApp Image 2022-10-04 at 14.37.16

Yoğun katılımın gözlendiği gecede plaket ve rozet töreninin ardından düzenlenen kokteylde katılımcılar sohbet ederek stres attı.

Editör: Haber Merkezi