Adanalılar, deprem mağdurları için kolları sıvadı. Seyhan İlçe Müftülüğü ile Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği, deprem mağdurları için bir tır dolusu sebze ve meyve gönderdi.

Adana Sebze-Meyve Komisyoncuları Hal esnafı deprem bölgesindeki depremzedelere ulaştırmak üzere Seyhan İlçe Müftülüğü din görevlileri rehberliğinde 3 saat içinde 1 tır sebze ve meyveden oluşan yardımı İlçe Müftüsü Mehmet Yaman'ın duaları eşliğinde Adıyaman’a hareket etti.

Müftü Yaman, “Depremin yaşandığı günün sabahından itibaren ilçe Müftülüğümüz ve din gönüllüsü hocalarımızla İl Müftümüz Mehmet Taşcı hocamızın riyasetinde Diyanet İşleri Başkanlığımızın plan ve yönlendirmeleri ile Adanalı kardeşlerimizin manevi rehberlik ve irşad hizmetleri başta olmak üzere, sosyal destek hizmetleri,  yemek dağıtımı, çadırlarda manevi rehberlik,  deprem bölgeleri için yardım toplama ve ulaştırma, lojistik hizmetler, cenaze defin, techiz ve tekfin hizmetleri,  taziye, barınma ve tüm gerekli çalışmaların yapıldığı bir gayretin ve çabanın içindeyiz. Rabbim millet bütünlüğümüzü ve ümmet bilincimizi bozmasın, devletimize zeval vermesin, bir daha böyle acılar yaşatmasın.”

Müftü Yaman, “Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize rahmet eylesin,  geride kalanlara ve milletimize sabırlar versin. Emeği geçen tüm görevlilerimizden, hal esnafı kardeşlerimizden razı olsun. Yaralarımızı birlikte saracağız, bölgede adeta küllerimizden tekrar doğacağız.” dedi.

Adanalı Hayırseverlerin, Deprem Bölgesine Yardım ve Destekleri Artarak Devam Ediyor0

Adanalı Hayırseverlerin, Deprem Bölgesine Yardım ve Destekleri Artarak Devam 2Ediyor

Adanalı Hayırseverlerin, Deprem Bölgesine Yardım ve Destekleri Artarak Devam 3Ediyor

Adanalı Hayırseverlerin, Deprem Bölgesine Yardım ve Destekleri Artarak Devam 4Ediyor

Editör: Haber Merkezi