“Türkiye’nin PR ajansı” sloganıyla Türkiye’de PR çalışmalarına başlayan, global PR hizmetleri başta olmak üzere pek çok alanda hizmet vermekte olan Ajans PR, yeni projesi N24 ile tamamen farklı bir alana giriyor. Sektöre henüz adım atan ya da atmaya hazırlanan girişimcilerin yol haritasını çizebilmesini sağlayacak n24 projesi ile Ajans PR, markalar ve kişilerin başarı hikayelerini girişimci adaylarına sunmayı hedefliyor.

Türkiye’nin girişimci destek platformu olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başaran N24, “Girişimci Neslin Başarı Öyküsü” sloganıyla yayın hayatına başladı. Başarıyı yakalamış kişi ve markaların hikayelerini henüz yolun başında olan girişimcilere sunarak yeni girişimcilerin süreç içinde ne yapmaları gerektiğine karar vermelerini sağlamayı amaçlayan N24, ilk etapta firma ile bir şekilde yolları kesişen kişi ve markaların başarı öykülerini sunacak.

“Girişimci Neslin Başarı Öyküsü” Sloganıyla Çalışmalarına Başladı

Yeni fikirler özelinde çalışmalarda bulunan ve girişimcilik faaliyetleriyle farklı sektörlerin gelişmesini mümkün kılan girişimciler, başarı hikayeleriyle dikkatleri üzerine çeken kişilerin hayat hikayelerine odaklanıyor. Çünkü girişimcilik her ne kadar önemli olsa da pek çok engelle kişileri zorlayan alanlar arasında yer alır. Bu nedenle yaratıcı bir projesi olan fakat bu projeyi nasıl hayata geçireceği konusunda bilgi sahibi olmayan girişimcilerin benzer yollardan geçmiş kişi ve markaların hikayelerini dinlemesi oldukça önemli. Ajans PR’ın yeni projesi https://n24.com.tr, tam da bu konuda hizmet verecek. Başarıya ulaşan girişimcilerin ya da yatırımcıların tüm zorluklara rağmen nasıl başarıya ulaştıklarını bizzat o kişilerden dinleme fırsatı sunacak n24 platformu.

“Girişimci Neslin Başarı Öyküsü” sloganıyla çalışmalarına 2023 itibarıyla başlamış olan N24 ilk etapta alanında başarı elde etmiş ve firma ile yolları kesişmiş marka ile kişilerin başarı hikayelerine odaklanacak. Bu sayede yeni girişimcilerin de kendi yol haritalarını çizebilmelerine destek olmayı hedefleyen N24, zaman içerisinde farklı insanların da başarı hikayelerini ön plana çıkarmayı amaçlıyor.

Markalar ve Kişilerin Başarı Öyküleri Yeni Girişimcilere İlham Olacak

Başarı öyküleri, geçmişten günümüze, bir konuda çalışmalarda bulunmak isteyen kişilerin ilgisini çekmeyi başarmıştır. Çünkü bu tür öyküler, farklı engellerle yolları kapanan insanların kendilerini yalnız hissetmemesini sağlar. Girişimcilerin başarı öykülerini yeni fikirleri olan ve bu fikirleri hayata geçirmeyi arzulayan insanlara ulaştırmayı hedefleyen N24, insanın toplumsal bir varlık olduğu farkındalığı üzerinden hareket etmektedir.

2023 itibarıyla hayata geçen proje kapsamında ilk etapta firma ile yolları kesişen marka ve kişilerin başarı öyküleri genç girişimcilerle buluşturulacaktır. Önüne çıkan engelleri azim ve kararlılıkla aşmayı başaran marka ve kişilerin süreç içinde nasıl hareket ettikleri, hangi yöntemleri kullanarak çalışmalarına devam ettikleri başta olmak üzere pek çok konuda yeni girişimcilere ilham olacak kariyer hikayelerinin ön plana çıkarılacağını belirtmek olanaklı.

Genç Girişimcilerin Yol Haritası Çizmesini Sağlayacak

N24 ile yeni girişimcilere sunulacak olan başarı hikayeleri, girişimcilerin yol haritası çizmesini sağlayacak. Farklı sektörlerde çalışmalarına devam eden iş kadını için de bir hayli önemli olan projenin hedeflerini şu şekilde sıralamak olanaklı:

·         Girişimcilik faaliyetlerine başlayacak olan kişilere yol haritası sunmak

·         Yeni fikirlerini hayata geçirmek isteyen insanların süre planlaması yapmasını sağlamak

·         Halihazırda girişimcilik faaliyetlerinde bulunan kişilerin markalarını geliştirmelerini sağlamak

·         Marka ve kişilerin yeni bakış açıları kazanmalarını mümkün kılmak

N24 hedefleri arasında yer alan hususların her biri, girişimci adaylarının elde edecekleri avantajlar olarak da değerlendirilebilir. Girişimci adayları ve girişimcilerin özgüven kazanmaları, önüne çıkan engellerle mücadele edebilmeleri ve daha fazlası; N24 hizmetlerinin amaçları içerisinde yer alıyor.

Yatırımcıları, Girişimcileri ve KOBİ’leri Destekleyecek

Ajans PR’ın ses getiren projelerinden biri olan N24, çalışmalarına başlamış olup hedefleri doğrultusunda hizmet vermektedir. En dikkat çeken hedefi başarı öykülerine sahip kişi ve markaların öykülerini genç girişimci ve iş kadını başta olmak üzere bulunduğu sektörde başarı elde etmek isteyen kişilerle buluşturmak olan N24’ün bunun yanı sıra farklı hedefleri de bulunmaktadır.

Yatırımcıları, girişimcileri ve KOBİ’leri desteklemeyi amaçlayan; bu sayede yenilikçi çalışmalarda bulunmak isteyen kişilere istedikleri ortamı sunmak isteyen N24, bu amaç doğrultusunda önemli adımlar atmaktadır. Ayrıca dünyadaki açlık ve sefaleti de azaltmak hatta sona erdirmek, N24’in en önemli hedefleri arasında yer alıyor.

Editör: Haber Merkezi