İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Merkezi'nde Meral Akşener'le görüştü. Akşener, İmamoğlu ve Yavaş'ın yetkili ve icracı Cumhurbaşkanı Yardımcısı olmalarını önerdi. Millet İttifakı'nın Saadet Partisi Genel Merkezi'nde 14.00'te başlaması planlanan toplantısı bir saat ertelendi. Toplantıya Akşener de katılacak. Gelişmeler canlı anlatım sayfamızda.

Üst düzey İYİ Partililerden masaya dönüş sinyalleri

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, Akşener-İmamoğlu-Yavaş görüşmesinin ardından Twitter hesabından “Nerede kalmıştık?” paylaşımında bulundu.

Erdem, tweetinde göz kırpan emoji de kullandı.

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Buğra Kavuncu ise sosyal medya paylaşımında “Şimdi çok daha güçlü ve gür bir sesle” ifadelerine yer verdi.

İYİ Partili İsmail Koncuk , Genel Başkanımız Meral Akşener milletimizin sesi doğrultusunda, kuşatıcı kapsayıcı yeni bir öneriyi Millet İttifakı’na sunmuştur. İki belediye başkanının seçilecek 13. Cumhurbaşkanı’nın yetkili icracı Cumhurbaşkanı Yardımcısı olması önerisi iletilmiştir.

Editör: Haber Merkezi