İçişleri Bakanlığı’na atanan eski İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni bakanlar listesini açıkladı. İçişleri Bakanlığı'na eski İstanbul Valisi Ali Yerlikaya atandı. Yeni listenin açıklanmasının ardından Yerlikaya sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımında Erdoğan'a teşekkür etti.

Yerlikaya'nın paylaşımı şöyle;

“26 Ekim 2018 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile atandığım #İstanbul’umuza 4 yıl 8 ay hizmet etme şerefine nail oldum. Bu akşam Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan’ın yüksek tensipleriyle İçişleri Bakanı olarak atanmış bulunmaktayım. Sayın Cumhurbaşkanımıza tensip ve takdirleri için şükranlarımı arz ediyorum.”

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">26 Ekim 2018 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile atandığım <a href="https://twitter.com/hashtag/%C4%B0stanbul?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#İstanbul</a>’umuza 4 yıl 8 ay hizmet etme şerefine nail oldum. <br><br>Bu akşam Cumhurbaşkanımız Sayın <a href="https://twitter.com/RTErdogan?ref_src=twsrc%5Etfw">@RTErdogan</a>’ın yüksek tensipleriyle İçişleri Bakanı olarak atanmış bulunmaktayım🇹🇷…</p>&mdash; Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) <a href="https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1665076099556990978?ref_src=twsrc%5Etfw">June 3, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Editör: Haber Merkezi