Antakya Demirköprü Muhtar Abdurrahman Çetiner İlkokulu’ndaki usulsüzlüklere itiraz eden müşahitler fiziki saldırıya uğrayarak yaralandı.

Olayı sosyla medya hesabından duyuran Müşahit paylaşımında şu ifadelere yer verdi.

Antakya Demirköprü Muhtar Abdurrahman Çetiner İlkokulu. Müşahit olduk. Kuzenim (solda) kafasına tekmeler yedi, abim (sağda) darp edildi. Okulda iki sandık var. İkisinde de usulsüzlükler oldu. Kabine birlikte girmeler, kimliksiz oy kullanmalar... Kuzenimin itiraz ettiği görülünce köy muhtarı tanıdıklarını arayarak bütün psikopatları tanıdıkları getir dedi, gelenleri de hepiniz müşahitsiniz diye sandık çevresine aldı. Kuzenimin her itirazında "sen ırkçılık yapıyorsun, cumhurbaşkanına hakaret ediyorsun" diye iftira atarak insanları galeyana getirdi.

En sonunda kuzenim yalan söylüyorsunuz deyince üzerine çullandılar, boğazına yapıştılar, kafasına tekme ve yumruklarla vurdular. Abim de ayırmak için dahil oldu ve o da darp edildi. Kafasından saç bile yolmuşlar abimin.

Kuzenimle abimi oradan çıkarıp diğer sandığın olduğu sınıfa aldıktan sonra içerdeki hiçbir görevi olmadığını tahmin ettiğim kişi "burdan cenazeniz çıkar, burası sağcı, solcunun damarını s.kerim" diye tehdit ve hakaret etti.

Jandarma komutanı, yiyorsa kalın dercesine, sandık başında kalıp kalmayacağımızı sordu. Kalsak siz burda olacak mısınız bizi koruyacak mısınız dedik, biz zaten burdayız siz ne demek istiyorsunuz diye çıkıştı bize. Evet burdalardı, ama tüm bunlar da onlar burdayken oldu.


Konuyla ilgili SYKP genel merekezi sosyal medya hesabından açıklama yaptı,

Açıklamada "Hatay'da Demirköprü Muhtar Abdurrahman Çetiner İlkokulu'nda kimliksiz oy kullanımına müdahale eden 2 müşahit yoldaşımız AKP'liler tarafından darp edildi. Bir yoldaşımız hastanede tedbir amaçlı tutuluyor. Demokratik haklarımızı kullanmamıza engel olamayacaksınız. Buradayız, hilelerinizle sonuna kadar mücadele edeceğiz! #Secim" ifadelerine yer verildi.

Editör: Haber Merkezi