Antalya; turizmin başkenti olarak biliniyor. Bu güzel şehre bilhassa 90’lı yıllarla beraber dünyanın her yerinden turistlerin akın akın geldiklerini söyleyebiliriz. Deniz, kum ve güneş üçlüsünün tadını sonuna kadar çıkarabileceğiniz Antalya’da birbirinden kaliteli oteller de bulunuyor.

Takdir edersiniz ki, başta Antalya olmak üzere Türkiye’nin popüler tatil yerlerindeki otellerin fiyatları da farklı! Ancak, biraz araştırma yaptığınız takdirde siz de Antalya’da hem bütçenize hem de ihtiyacınıza hitap eden bir otel bulabilirsiniz.

Otel Fiyatlarını Etkileyen Unsurlar Nelerdir?

Antalya’da yaz tatili yapmak; her yaştan insanın hayali! Ancak, bu hayale ulaşmak adına her şeyden önce tatil sırasında nerede kalacağınıza karar vermelisiniz. Antalya otel fiyatları biraz yüksek olabilir. Arz talep kriterine göre belirlenen Antalya otel fiyatları sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Üzülmenize gerek yok! Kasım ayında başlayan erken rezervasyon seçenekleri sayesinde belki de beş yıldızlı bir Antalya otelinde neredeyse yüzde 50’ye varan indirimlerle kalma şansına erişebilirsiniz.

Antalya otel fiyatları üzerinde etkili olan çok sayıda faktör bulunuyor. Otellerin yıldız sayısı oldukça önemli! Üç yıldızlı bir otelin odası için ödeyeceğiniz ücret ile beş yıldızlı otel odasınınki aynı olmayacaktır. Beş yıldızlı bir otelde daha kaliteli bir hizmet ile karşılaşırsınız. Standart odada LCD televizyon, klima, minibar ve daha birçok şey yer alır. Bunun yanı sıra, bu tür oteller genellikle ultra her şey dahil veya her şey dahil konsepti ile hizmet verir. Bu sayede, yalnızca konaklama ücreti ödersiniz. Yeme – içme için cebinizden para çıkmaz. Bunun yanı sıra, alkollü ve alkolsüz içecekleri de bedavaya tüketebilirsiniz.

Otelin konumu da Antalya otel fiyatları açısından önem taşıyor. Şehir merkezine yakın bir otelde konakladığınız takdirde gezilip görülmesi gereken yerlere sorunsuz bir şekilde gidebilirsiniz. Bu tür bir otelin standart oda için istediği ücret yüksek olabilir. Şehre uzak bir otelde kaldığınız takdirde tatil sırasında istediğiniz gibi gezemezsiniz. Buna ek olarak, otelin vermiş olduğu hizmetler, odalardaki ve tesisteki imkanlar gibi detaylar da fiyatlar üzerinde belirleyicidir.

Uygun Fiyatlı Antalya Otelleri

Antalya otel fiyatları gözünüzü korkutmamalı! Bu güzel şehirde uygun fiyatlı otellere de rastlayabilirsiniz.

·         Daphne House: Kumluca’da yer alan bu otel; Antik Olympos ve Olympos Plajı’na bir hayli yakın! Otelin bünyesinde altı farklı oda bulunuyor. Her bir odanın klimalı olduğunu ifade etmek gerekir. Ayrıca, odalarda ücretsiz internet, duş kabini ve saç kurutma makinesi de yer alıyor.

·         Calista Luxury Resort Belek: 24 saat oda servisi, mini club, mini disco, canlı müzik, havaalanında karşılama hizmeti gibi özellikleriyle dikkat çeken bu otelin fiyatı da oldukça uygun!

·         Porto Bello Hotel Resort & SPA: Antalya Limanı’na çok yakın olan bu otelin manzarası ve hizmet kalitesi sizi çok etkileyecek.

Editör: Haber Merkezi