CHP Çukurova Belediye Başkan A. Adayı Av. Remzi Ümit Atay, “Ön Seçimi Önemsemenizin Sebebi Nedir? Sorusuna Yanıt Verdi.

Atay; “Ön seçimi önemsiyorum nedenini de şöyle açıklıyayım, Biliyorsunuz Çukurova’da Cumhuriyet Halk Partisi’nden 20 tane aday adayı var. Bu 20 arkadaşımı mevcut belediye başkanımız dahil olmak üzere ben tanıyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çukurova’da 11 bine yakın üyesi var. Bu üyelerin de pek çoğu bu arkadaşları tanıyor, ulaşabiliyor, neler yaptığını, neler yapabileceğini biliyor.

Önseçim durumunda Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çukurova ilçede kayıtlı olan 11 bin kişi bu 20 kişinin içinden kimi görmek istiyorsa, kimin aday olmasını istiyorsa onlar değerlendirip seçmelidir diye düşünüyorum.

Neden? Şimdi Çukurova’da ki tüm seçmenin mevcut 20 kişiyi tanıma ihtimali yok. Adaylaştıktan sonra projelerini açıklayacak, kendini tanıtacak.

Bir kimsenin adaylaşma sürecinin demokratik usullerde olması gerekir. Emeğe, liyakate dayanması gerekir. Bu nedenle de tanıyan bir kesimin örgüt içerisinde, parti içerisinde ki yaptığı çalışmalardan dolayı ona teveccüh göstermesi halinde bunun değerli olması gerekir.

CHP’Lİ KARAKOZ TBMM’DEN ÇAĞRI YAPTI: “AYDIN’DAKİ JEOTERMAL İŞGALİNE SON VERİN!” CHP’Lİ KARAKOZ TBMM’DEN ÇAĞRI YAPTI: “AYDIN’DAKİ JEOTERMAL İŞGALİNE SON VERİN!”

Unutmayın, kim sizi seçiyorsa ona hesap verirsiniz.


Editör: Süleyman Devrim Boğa