Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerle gerçekleştirdiği buluşmalar kapsamında İstanbul'da düzenlenen etkinlikte önemli bir müjdeyi okul müdürlerine iletti. Yapılan açıklamaya göre, Personel Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen bir çalışma sonucunda okul müdürlerine, artık il dışı değişikliği yapma hakkı tanınacak.

YAPAY ZEKÂ UYGULAMALARI EĞİTİCİ EĞİTİMİ KURSU BAŞLIYOR YAPAY ZEKÂ UYGULAMALARI EĞİTİCİ EĞİTİMİ KURSU BAŞLIYOR

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmenler Odası Buluşmaları" kapsamında İstanbul'da düzenlenen programda öğretmenlerle bir araya geldi.  

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerle gerçekleştirdiği buluşmalar kapsamında İstanbul'da düzenlenen etkinlikte önemli bir müjdeyi okul müdürlerine iletti. Yapılan açıklamaya göre, Personel Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen bir çalışma sonucunda okul müdürlerine, artık il dışı değişikliği yapma hakkı tanınacak.

Daha önce okul müdürleri, il dışı değişikliği yapma konusunda kısıtlamalara tabi değildi ve bu hakkı sadece öğretmenler kullanabiliyordu. Ancak yeni düzenleme ile okul müdürlerine de aynı hak tanınacak.

Konuyla ilgili çalışmalar hala tamamlanmamış olsa da Personel Genel Müdürlüğü tarafından detaylar kamuoyu ile paylaşılacak. 

Editör: Haber Merkezi