CHP Adana Milletvekili A. Adayı Kurtaran İlçe İlçe Dolaşıyor

Kurtaran İlçe Örgütlerini ve vatandaşı Ziyaret ediyor

“Çocuklarımıza Huzurlu ve Gelecek Kaygısı Duymadıkları Bir Ülke Bırakabiliriz”

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde CHP’den Adana Milletvekili A. Adayı olan Ziraat Mühendisi – Çiftçi Barış Kurtaran, Türkiye’de yaşanan sorunların kader olmadığını, tek adam yönetiminin reel ekonomik gerçeklerden uzak politikalarından kaynaklandığını belirterek “Gelin Birlikte Yeniden Baharı Getirelim” çağrısında bulundu.

BARIŞ KURTARAN (3)

Yıllardır Çiftçilik de yapan CHP Adana Milletvekili A. Adayı Barış Kurtaran, ilçelere giderek vatandaşları ziyaret etti ve Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Partisine oy istedi. Hafta sonu Karataş, Yumurtalık, Sarıçam ve Yüreğir İlçelerini ziyaret eden Kurtaran ziyaretlerinde CHP İlçe Başkan ve yöneticileriyle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

BARIŞ KURTARAN (1)

“VATANDAŞIMIZ ENDİŞELİ VE MUTSUZ”

İlçe Ziyaretlerinde vatandaşla da buluşan Barış Kurtaran sohbetlerinde şu ifadelere yer verdi:

 “Vatandaşımızın büyük bölümü mutsuz. Çünkü Ekonomi, Demokrasi ve Güvenlik endişesi yaşıyor. Bizlerin, bu endişeleri gidererek çocuklarımıza güvenle yaşayabilecekleri bir gelecek bırakması gerekiyor.  Bugün karşı karşıya olduğumuz hiçbir sorun kader değildir.  Bu sorunlar Saray iktidarının halktan uzak politikaları ve yanlışta ısrarının sonucunda büyüyerek bugün adeta bir ekonomik buhrana dönüştü.  O nedenle, gücümüzün farkına varıp birlik olmalıyız. Sandıkta Birleşe Birleşe Kazanabilir ve yeni bir yönetim anlayışıyla çocuklarımıza özgür ve gelecek kaygısı duymadıkları bir ülke bırakabiliriz. Bu nedenle vatandaşlarımızı “Birlikte Yeniden Baharı Getirmeye Davet ediyorum”

BARIŞ KURTARAN (6)

BARIŞ KURTARAN’A SOĞUĞA RAĞMEN SICAK KARŞILAMA!

Soğuğa rağmen her gittiği yerde sıcak bir ilgiyle karşılanan milletvekili A. Adayı Barış Kurtaran, vatandaşları “Yeniden Baharın Geleceği” 14 Mayıs’a kadar sabırlı olmaya ve omuz omuza mücadele etmeye çağırdı. Herkesi sandık başına davet eden CHP Adana Milletvekili A. Adayı Barış Kurtaran “Adana’yı karış karış gezerek birleşe birleşe kazanacağız. Bu inançla, mazeret üretmeden halkın yanında olacak ve birlikte başaracağız” mesajı verdi.  

BARIŞ KURTARAN (4)

#SanaSöz!

#YineBaharlarGelecek

#BayKemalSözündenDönmeyecek

Editör: Haber Merkezi