BAŞKAN KOCAİSPİR AOSB’DE SANAYİCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

 

Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanı Bekir Sütçü’yü ziyaret etti. Başkan Kocaispir, organize sanayi bölgelerini destekleyeceklerinin sözünü verdi.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Adana Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütçü ve yönetimini ziyaret ederek mevcut durum ve gelecek planları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette Sütçü, Başkan Kocaispir’in Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını tebrik ederek başarılar diledi. Başkan Kocaispir’e AOSB olarak yaptıkları çalışmaları anlatan Sütçü, sanayicilerin talep ve beklentilerini aktardı.

“UYUM İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ”

Başkan Kocaispir de misafirperverlikleri için Sütçü ve yönetimine teşekkür ederek, “Sanayici ve iş insanlarımızın çalışmalarını yakından izliyorum. Şehre katma değer üreten sanayicilerimizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu sorunların çözümü için gayret göstereceğim. Sanayici ve iş insanlarımızla uyum içerisinde çalışacağız.” dedi

MERSİN MİLLETVEKİLİ KIŞ’TAN YENİ İLİÇ’LERE SEBEP OLACAK MADEN KANUNU’NA TEPKİ MERSİN MİLLETVEKİLİ KIŞ’TAN YENİ İLİÇ’LERE SEBEP OLACAK MADEN KANUNU’NA TEPKİ

“İSTİHDAM PROJELERİ GELİŞTİRECEĞİZ”

Konuşmasının devamında organize sanayi bölgelerini kalkındırmadan Adana’nın kalkınamayacağını dile getiren Başkan Kocaispir; “OSB’lerle üretimin artması için istihdam projeleri geliştireceğiz. Özellikle iş alanlarında, sanayicilikte bizlerden ne talep edildiyse biran evvel yerine getirmeye çalışacak organize sanayi bölgelerini destekleyeceğiz. Birlikte üreteceğiz, birbirimizi destekleyeceğiz.” diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi