BAYRAMDA DAYANIŞMA RUHUYLA HAREKET EDELİM

BAŞKAN KOZAY’IN BAYRAM MESAJI

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutlayıp, bayramın tüm dünyaya barış, sağlık, mutluluk, huzur ve refah getirmesini diledi.

Bayramların birleştirici ve manevi yönlerine dikkati çeken Başkan Kozay, Kurban Bayramı’nda dayanışma ve yardımlaşma ruhunun daha çok önem taşıdığını vurguladı.

AK PARTİ ADANA İL BAŞKANI TAMER DAĞLI’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI AK PARTİ ADANA İL BAŞKANI TAMER DAĞLI’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Kozay, “Kurban Bayramı süresince özellikle ihtiyaç sahibi olan hemşehrilerimize karşı dayanışma ve yardımlaşma ruhuyla hareket etmemiz önem taşıyor. Çukurova Belediyesi olarak hemşehrilerimizin huzurlu bir bayram geçirmesi için ilgili tüm birimlerimizle gereken önlemleri aldık ve bayram süresince alanda görevimizin başında olacağız” dedi.

Bu yıl da kurban kesim hizmetinin ücretsiz olarak verileceğini aktaran Başkan Kozay, şunları kaydetti:

“Çukurova Belediyesi olarak Sosyete Pazarı İçi, Kenan Evren Bulvarı Kapalı Semt Pazarı, Huzurevleri Kapalı Semt Pazarı, Beyazevler Miraç Camii Yanı ve TÜYAP Fuar Alanı yanında ücretsiz kurban kesim hizmetiyle halkımızın hizmetindeyiz. Ulusumuza ve tüm dünyaya barış, sağlık, mutluluk, huzur ve refah getirmesi dileği ve dayanışma duygularıyla tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı kutluyorum.”

Editör: Haber Merkezi