Çabalar depremzede vatandaşın mağduriyetini azaltmak için

 

Başkan Zeydan Karalar, 2 haftayı aşkın süredir depremzedelere yemek hazırlanan Payhane’yi ve yardımların toplandığı merkezi ziyaret etti, incelemelerde bulundu.

Büyük tahribat yaratan depremlerin yaşandığı ilk andan itibaren halkın yanından bir an olsun ayrılmayan ve ihtiyaçların karşılanması için bütün olanakları seferber eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, depremzede vatandaşın yaralarının daha çabuk ve etkili sarılması için sahadan ayrılmıyor.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, afetin ilk gününden itibaren depremzedeler için yemek hazırlanan, Büyükşehir bünyesinde kadınların meslek öğrenmesi ve ekonomik olarak güçlenmesi amaçlarıyla faaliyet gösteren Payhane’yi ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldı, yoğun emek harcayan kadınlara ve personele teşekkür etti.

Hayırseverlerce yapılan yardımların toplandığı bağış toplama merkezini de ziyaret eden Başkan Zeydan Karalar, battaniye, ısıtıcı, yatak, kıyafet, hijyen seti, bebek bezi, bebek maması gibi acil ihtiyaçları giderecek ürünlerin tasnif edilip depolandığı ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığı merkezde inceleme yaptı.

BAŞKAN DENETİM_2

BAŞKAN DENETİM_6

BAŞKAN DENETİM_5

BAŞKAN DENETİM_9

BAŞKAN DENETİM_12

Editör: Haber Merkezi