Başkasının Instagram Mesajlarını Gizlice Okumak

Sosyal medya uygulamaları, kendilerini bolca kullanan genç insanları tehlike altında bırakabiliyor. Farklı kimlikler altına saklanıp kendilerini yanlış tanıtan internet avcıları, bilinçsiz kullanıcıları ağına düşürmek isteyebiliyorlar. Anonimlik imkânı sunan internetin faydaları her ne kadar tartışılmaz olsa da bu gibi tehlikeler, ebeveynleri çocukların sosyal medya kullanımı konusunda kararsız bırakabiliyor. Bu yüzden Instagram mesaj okuma hizmetleri ebeveynlerin ilgisini çekebiliyor.

Başkasının Instagram mesajlarını okuma, özellikle çocuğunun güvenliğini sağlamak isteyen ebeveynler için çok önemli bir özellik. Kimin neci olduğu bilinmeyen internet aleminde kesinlikle işinize yarayabilecek, çocuğunuzu tehlikelerden kurtarmak için size yardım edecek bir nimet. Sonuçta birçok çocuğun internet üzerinde tanımadığı kişilerle konuşup kaynaştığını, hatta buluştuğunu biliyoruz, değil mi? Maalesef bu kişiler her zaman iyi niyetli olmayabiliyor, bu durumda da hiçbir ebeveynin istemeyeceği problemler ortaya çıkıyor.

Bunun gibi sorunlar arasında başlıca internetteki çevrim içi avcılar, tacizciler, nefret dolu kişiler var. Çocukların bu kişilerle iletişime geçmesi işten bile değil, bu yüzden ebeveynler olarak bazı önlemler almak gerekiyor. Başkasının Instagram mesajlarını okuma yöntemi de çocuğunuzun güvenliğini sağlamak için uygulayabileceğiniz şeylerden bir tanesi. Çocuğunuzun telefonuna gelen mesajları gözetlemek, kendisinin güvenliğini sağlayabilmek için size yardım ediyor. En azından çocuğunuzun kimlerle iletişim kurduğunu görebilir veya telefon numarasından konum bulma ve gerekirse işlem yapabilirsiniz.

Bu problemleri çözmek için inisiyatifi elinize almak istiyorsanız çocuğunuzu biraz gözetlemeniz gerekiyor. Sonuçta hiç kimse özel hayatını olduğu gibi paylaşmak istemiyor. Çocuğunuzu gözetlemek için direkt olarak Instagram’ı kullanamıyorsunuz doğal olarak. Fakat bunu yapmak için size yardım eden uygulamalar var. Instagram mesajları okuma konusunda kullanıcılara hizmet sunan hizmetlerden belki de en başarılı olanı ise mSpy. Bu hizmet sayesinde çocuğunuzun telefonda kimlerle iletişim kurduğunu, neler konuştuğunu görebiliyorsunuz.

MSpy uygulamasının Instagram mesaj okuma özelliği, size sunduğu rahatlık sayesinde hayatınızı kolaylaştırıyor. Yoğun bir dönemdeyseniz ve çocuğunuza gerektiğinden az zaman ayırabiliyorsanız, aynı zamanda çocuğunuzun güvenliğinden emin olmak istiyorsanız bu özellik imdadınıza yetişebiliyor. Size özel hazırlanan denetim paneli sayesinde çocuğunuzun internet üzerinden kimlerle konuştuğunu gözetleyebiliyor, gelen ve giden bütün mesajları, linkleri görebiliyorsunuz.

casus Instagram mSpy ile


Bu sayede hayatın yoğun akışında bile başkalarının Instagram mesajlarını okuma özelliği sayesinde aradığınız kontrolü elde etmeniz kolaylaşıyor, fazla uğraşmanıza gerek kalmadan çocuğunuzun çevrim içi aktivitelerini kontrol edebiliyorsunuz. Böylece çocuğunuzun konuştuğu kişilerin kötü niyetli olup olmadığını görebiliyor, kendisini internetin tehlikelerinden kendi ellerinizle koruyabiliyorsunuz. MSpy’ın sunduğu özellikler arasında sadece Instagram mesajlarını okumak yok tabii, gelin başka neler yapabileceğinizden konuşalım.

Dilerseniz mSpy ile neler yapabileceğinizden biraz daha bahsedelim sizlere. Instagram mesajları okuma konusunda ebeveynlere yardım eden bu uygulama, hedef telefona gelen bütün Instagram iletilerini görmenizi sağlıyor. Çocuğunuzun kimlerle konuştuğunu özel bir arayüzle rahatça gözetleyebiliyorsunuz. Gelen ve giden bütün mesajları görebilirken paylaşılan linklere de göz atabiliyor, çocuğunuzun hangi sitelere girdiğini anlayabiliyorsunuz. Böylece mSpy’ın özellikleriyle içiniz daha rahat ediyor.

MSpy Instagram Mesaj Okuma Dışında Neler Sunuyor?

MSpy’ın Instagram mesajları okuma dışında yaptıkları da ebeveynler olarak işinize yarıyor. Geofencing özelliği sayesinde çocuğunuzun gidebileceği güvenli bölgeleri işaretliyor, çocuğunuz bu bölgelerin dışarısına çıktığında bildirim alıyorsunuz. İstediğiniz kadar yasak bölge belirleyebiliyor, çocuğunuzun konumunu anlık olarak takip edebiliyor, bölgelere giriş-çıkışlarda ise anlık olarak eposta bildirimleri alıyorsunuz. Bu sayede çocuğunuzun nerede olduğu konusunda endişelenmenize gerek kalmıyor.

Başkasının Instagram mesajlarını görme hizmetini kusursuz bir şekilde sunan mSpy, aynı zamanda telefona gelen SMS’leri okumanızı da sağlıyor. Gelen ve giden kısa mesajların bütün içeriğini mSpy’ın özel arayüzünde görebiliyor, bu sayede çocuğunuzun kimlerle ne konuştuğundan haberdar olabiliyorsunuz. Aynı zamanda arama kaydını da görebiliyor, çocuğunuzun görüşmesini istemediğiniz kişilerle olan iletişimini numaraları engelleyerek kısıtlayabiliyorsunuz.

Kısaca özetlemek gerekirse bu uygulama çocuğunuzun güvenliğini sağlamanız için Instagram mesajlarını okumaktan çok daha fazlasını sunuyor sizlere. SMS dahil olmak üzere bütün platformlardan gelen ve giden mesajları görebiliyorsunuz, gelen ve giden aramaları takip edebiliyor ve istenmeyen numaraları kısıtlayabiliyorsunuz, çocuğunuzun konumunu anlık olarak takip ederek istenmeyen bölgeleri yasaklayabiliyorsunuz. Çocuğunuzdan sürekli haberdar olarak hayatın akışında aklınızın bir kısmında yer edinen endişeyi kafanızdan tamamen silebiliyorsunuz.

Başkasının Instagram Mesajlarını Okuma İşlemi Nasıl Yapılır?

Bu özellikleri kullanmak için yapmanız gereken birtakım işlem var tabii. Uygulamayı kullanmadan önce hedef telefonun, yani çocuğunuzun telefonunun en az Android 4.0 olması gerekiyor. Android 4.0 üstü telefonlara root attıktan sonra gelen mesajları istediğiniz gibi okuyabiliyorsunuz. MSpy hizmeti, maalesef iOS cihazlarda çalışmıyor. Yani çocuğunuz iPhone kullanıyorsa mSpy ile mesajları gözetleme imkânınız bulunmuyor. Kısacası siz de iPhone kullanıyorsanız ve “Instagram mesajlarımı başkası okuyabilir mi?” sorusunun cevabını merak ediyorsanız: mSpy ile hayır.

mSpy uygulamasını kullanarak başkasının mesajlarını görme işlemi için yapmanız gerekenler oldukça basit. Birkaç adet kolay adımı takip etmeniz gerekiyor. Öncelikle mSpy’ın internet sitesinden hizmeti satın alıyorsunuz. Premium aboneliği seçmenizin ve ödemeyi yapmanızın ardından bir hoş geldin epostası alıyorsunuz. Bu epostanın içeriğinde ise uygulamayı kullanmak için uygulamanız gereken aşamalar bulunuyor.

Epostada bulunan yönergeleri yaklaşık 5 dakika içerisinde hallederek kullanım aşamasına geçebiliyorsunuz. Size gelen mailde bulunanları uygulamanızın ardından başkasının Instagram mesajlarını görme işlemi hiç olmadığı kadar kolaylaşıyor. Teknik bilginiz yoksa endişelenmenize hiç gerek yok. Kurulumda takıldığınız herhangi bir noktada teknik servis ekibinden yardım isteyebiliyor, böylece kurulumu kolayca tamamlayabiliyorsunuz. Hedef telefonun rootlu veya jailbreakli olması gerektiğini de hatırlatalım.

Kurulum bittikten sonra hedef telefona gelen mesajları istediğiniz gibi gözetleyebiliyorsunuz. Instagram mesaj okuma işleminin yanı sıra WhatsApp, Snapchat, Facebook, Skype gibi platformlardan gelen iletileri de görebiliyorsunuz. Kısacası mSpy’ı kurmak, hedef telefona gelen bütün mesajları özel bir arayüzden rahatlıkla görmenizi sağlıyor. Uygulama sadece mesaj okumaktan ibaret değil tabii, çocuğunuzun nereye gittiğini görmeniz de mümkün.

Kısacası başkalarının Instagram mesajlarını görmek için önce MSpy hizmetini satın alıyorsunuz, sonrasında ise size gelen epostadaki yönergeleri uygulayarak uygulamayı hedef telefona kuruyorsunuz. Eğer teknik anlamda sorun yaşarsanız teknik ekip size problemleri çözmek için yardım ediyor, böylece sorunsuz bir kurulum deneyimi yaşıyorsunuz. Kurulumun ardından kendi cihazınızdaki panele bakarak hedef telefona gelen bütün mesajları, aramaları görebiliyor, konum takibi bile yapabiliyorsunuz.

___________

MSpy Kullanıcılarının Yorumları Neler?

MSpy uygulamasını kullanan ebeveynler, Instagram mesajları okuma konusunda gayet memnun. Çocuklarını internetteki avcılara, kötü niyetli kişilere karşı korumak için bu uygulamayı tercih edenlerin yorumları ortada. Çocuklarına tacizcilerin ulaştığını gören ebeveynler, MSpy sayesinde problemi çözebiliyor ve çocuklarını tehlikelerden koruyabiliyorlar. Bunun yanında çocuklara gelen nefret dolu mesajlar da cabası. Neyse ki mesajlar görüldükten sonra problemin köküne inilebiliyor ve sorun çözülebiliyor.

Editör: TE Bilisim