CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya; TBMM’de ziyaretime gelen “Biz Topluluğu” Başkanı Canb0ray Soykan ve yönetim kurulu üyeleri ile çok verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Biz Topluluğu üyeleri çalışmaları hakkında bilgi vererek; üniversitelerin kapatılmasından dolayı gençlerin yaşadığı mağduriyeti bir kez daha dile getirdiler. 

WhatsApp Image 2023-03-29 at 11.38.28 (1)

Ayrıca Biz Topluluğu’nun hazırladığı “Biz Gençlerin Gözünden Türkiye” kitabı ile Biz Topluluğu İnsan Hakları, Demokrasi ve Adalet Komisyonunun hazırladığı, “Parti-İçi Demokrasi Raporu” ve  “Gençlerin Millet İttifakı Seçim Kampanyasından Beklentileri ve TBMM’de Çoğunluk Sağlanmasının Stratejik Önemi” konulu raporlarını sundular.

Daha sonra Genel Başkanımız ve 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu birlikte ziyaret ettik. Biz Topluluğu Genel Başkanımız ve 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na raporlarını sunarak çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

WhatsApp Image 2023-03-29 at 11.38.27 (1)

“Biz Topluluğu” kendilerini “Yaşadığı toplumu ileriye taşımak isteyen gençlerin bir araya gelerek oluşturduğu topluluk.” olarak tanımlıyor.

Gençlerin Türkiye’nin geleceğe sahip çıkması umutlarımızı arttı, gurur duyduk…

Editör: Haber Merkezi