Ceyhan OSB'de İki Firmaya Arsa Tahsisi Yapıldı

Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) ikinci etap için iki önemli firma, toplam 213 bin metrekare arsa tahsisi aldı. Ceyhan OSB Yönetim Kurulu Başkanı olan Sarıçam Kaymakamı Murtaza Dayanç ve Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can'ın da katıldığı törende, Vertra Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret A.Ş. firmasına 126 bin 673 metrekare, Adana Ferro Krom Paslanmaz Çelik Yatırımları A.Ş. firmasına ise 86 bin 650 metrekare arsa tahsis edildi. Arsa tahsisi sonrasında Kaymakam Dayanaç, firmalara ve bölgeye yeni yatırımların hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Ceyhan OSB'ye Yatırımcılar Büyük İlgi Gösteriyor

Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can, Ceyhan OSB'ye yatırımcıların büyük ilgi gösterdiğini belirtti. Birinci etapta %100 doluluk oranına ulaşıldıktan sonra 4 bin 150 dönümlük ikinci etap için başvuru yapıldığını ve bakanlıkça onaylandığını aktardı. İki önemli firmaya 213 dönüm arsa tahsis edildiğini söyleyen Can, bu yatırımların hem ilçenin hem de ülkenin ekonomisine katkı sağlayacağını ifade etti.

Enflasyon Düşüşü İçin Umut Verici Veriler: Hazine Bakanı Şimşek'ten Önemli Açıklamalar! Enflasyon Düşüşü İçin Umut Verici Veriler: Hazine Bakanı Şimşek'ten Önemli Açıklamalar!

Ceyhan'da İşsizlik Sorunu Çözülecek

Başkan Can, Ceyhan OSB'ye yapılan yatırımların ilçede işsizlik sorununun çözülmesine katkı sağlayacağını belirtti. Organize sanayi bölgelerinin şehirlerin ve ülkenin ekonomik can damarları olduğunu vurgulayan Can, OSB'deki yatırımların ilçe ekonomisini kalkındıracağını ve işsizlik sorununu çözeceğini söyledi. Ayrıca, ilçenin gelişimi için birlikte çalışma çağrısı yaptı.

Editör: Haber Merkezi