Çukurova Belediyesi’ndeki görevinden istifa ederek CHP’den milletvekilliği için aday adayı olan Osman Ciritci, 14 Mayıs 2023 seçimleri için çalışmalarını hızlandırdı.

Osman Ciritci; “Genel Başkanımız ve 13.Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun göstermiş olduğu hedefler doğrultusunda en iyi hizmetleri vermek için bende milletvekilliğine talibim” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Aday Adayı Osman Ciritci, hedefinin CHP’ni en üst düzeye çıkararak iktidara taşımak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapmak olduğunu belirtti.

Ülkemizin ve halkımızın CHP iktidarına ihtiyacı olduğunu vurgulayan Ciritci, “CHP’li bir ailenin evladıyım.

CHP’nin efsane İl Başkanlarından 50 yıllık partili Fevzi Ciritci’nin oğluyum. Bugüne kadar profesyonel basketbolculuk, kamuda ve özel sektörde İngilizce öğretmenliği yaptım. Çocukluğumdan beri parti içerisindeyim. Milletvekili Aday Adaylığımın önemli nedenlerinden biri de Adana’mızı eğitim ve spor alanlarında hak ettiği noktaya getirmek. Ülkemizin ve halkımızın geleceğinin CHP iktidarı ile aydınlık yarınlara taşınacağına inanıyorum. Bugüne kadar 5 bin civarında öğrenciye öğretmenlik yaptım. Bu gençlerimiz artık oy kullanacak ve milletvekili aday listesinde öğretmenlerinin de olduğunu görünce, Millet İttifakı’nın gücüne güç katacaklardır.” dedi.

Tarımın ve sanayinin başkenti olan Adana’nın her geçen gün biraz daha geriye gittiğini ifade eden Ciritci, “Adana’mız şu anda işsizliğin başkenti olmuş durumda. Tarım ve sanayi bitme noktasına geldi. Adana ekonomisi, ülkemizin ekonomisi gibi her geçen gün biraz daha geriye gidiyor. Adana’mızın eski günlerine yeniden kavuşması, ülkemizin refahı ve huzuru için CHP iktidarına ihtiyacımız var. Hedefimiz yeniden CHP’nin iktidarı ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olarak seçilmesidir.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi