"AKP'nin adaleti zengini daha zengin, fakiri daha fakir yapmak"

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, devletin dininin adalet olduğunu söyleyerek, "Devletin dini adalettir. Ancak ülkemizde yaşananlara baktığımızda adaleti göremiyoruz. AKP'nin adaleti zengini daha zengin, fakiri daha fakir yapmak" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Bolvadin İlçesi'nde Demokrat Parti İlçe Başkanlığı, İYİ Parti İlçe Başkanlığı, Bolvadin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası, Bolvadin Ticaret Borsası ile ilçeye bağlı Büyükkarabağ, Derekarabağ köylerini ziyaret etti.

AKP'nin adaleti zengini daha zengin, fakiri daha fakir yapmak (15)
DEVLETİN DİNİ ADALETTİR
İlk olarak Bolvadin İlçe merkezinde beraberinde CHP Bolvadin İlçe Başkanı Ömer Çengel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Bolvadin İlçe Kadın Kolları Başkanı Kezban Çubuk ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek istek ve talepleri dinleyen Milletvekili Köksal, "Devletin dini adalettir. Ancak ülkemizde yaşananlara baktığımızda adaleti göremiyoruz. AKP'nin adaleti zengini daha zengin, fakiri daha fakir yapmak. Millet karnını zor doyururken, esnaf, işçi, çiftçi, emekli hayatta kalma mücadelesi verirken her şeyi güllük gülistanlıkmış gibi göstermek milletin aklıyla alay etmektir. Afyonkarahisarımızın her ilçesinde, her belde ve köyünde vatandaşlarla bir araya geliyoruz. Öyle salon toplantılarında boy göstermiyoruz; halkın içinde halkla birlikteyiz. Vatandaş değişim istiyor. Çiftçi mazotunu alamıyor, gübresini alamıyor; esnaf ürününü satamıyor; memur, işçi, öğrenci, işsiz kardeşlerimiz artan hayat pahalılığı karşısında çaresiz kalıyor." dedi.

AKP'nin adaleti zengini daha zengin, fakiri daha fakir yapmak (8)
İYİ PARTİ'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU
Demokrat Parti Bolvadin İlçe Başkanı Azmi Börekçi ve beraberindeki partililerle birlikte geçtiğimiz günlerde güven tazeleyen İYİ Parti Bolvadin İlçe Başkanı Süleyman Toker ve Yönetim Kurulunu ziyaret edip hayırlı olsun dileğinde bulunan Milletvekili Burcu Köksal, "Cumhuriyet tarihinin rekor işsizliği yaşanıyor. Beyin göçü artık ülkede kaçınılmaz bir hale gelmiştir. Esnafın, çiftçinin alın terinin karşılığını alamadığı, tarım ve hayvancılığın bitme noktasına geldiği emeklinin, işçinin, memurun ayın sonunu değil ortasını zor getirdiği bir dönemdeyiz. Herkes payına düşen geçim sıkıntısını en ağır şekilde hissetmektedir. AKP ise ne yazık ki bu sorunları çözmek yerine her zamanki gibi üç maymunu oynamaya devam ediyor." ifadelerini kullandı.


ESNAF PERİŞAN HALDE
Bolvadin Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifini ziyaret edip esnafın sıkıntıları hakkında bilgi alan Köksal, "AKP'nin yanlış politikaları nedeniyle esnaf perişan halde. Nereye gitsek durum aynı. Bir dokunuyor bin ah işitiyoruz. Tabandan tavana tüm CHP'liler olarak her nerede bir sıkıntı, sorun varsa orada olacağız. İnadına sahalarda olmaya devam edeceğiz. CHP olarak yaşanan bu burhana karşı çözüm önerilerimizi her fırsatta dile getiriyoruz ve getirmeye de devam edeceğiz. Toplumun tüm kesimleri ülkenin gidişatından şikayetçi. Ülkemizin ekonomisi her geçen gün daha da kötüye gidiyor." şeklinde konuştu.


TARIM ÜLKESİ TÜRKİYE'DE ÇİFTÇİLİK BİTME NOKTASINA GELDİ
Bolvadin İlçesi'ne bağlı Derekarabağ ve Büyükkarabağ köylerinde vatandaşlarla bir araya gelen Köksal, "Ana muhalefet partisi Milletvekili olarak yaşanan sorunları yerinde tespit edip çözüm için vatandaşlarımızla mücadele etmek çözüm önerileri sunmak iktidar partisinin seçimde söz veripte yerine getirmediği vaatlerin takipçisi olmak görevim. Tarım ülkesi Türkiye'de çiftçilik bitiyor. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak çiftçimizin, esnafımızın, vatandaşlarımızın sorularının çözümü noktasında durmadan çalışmaya devam edeceğiz." dedi.


Milletvekili Köksal, Büyükkarabağ Köyü'nde CHP Belde eski Başkanlarından Bayram Kuru'yu da ziyaret etti.

AKP'nin adaleti zengini daha zengin, fakiri daha fakir yapmak (5)
ODA BAŞKANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
Milletvekili Köksal, beraberindeki heyet ile birlikte Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası ile Bolvadin Ticaret Borsası'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Oda başkanları ile gündeme ilişkin değerlendirmede bulunan Milletvekili Burcu Köksal, "İşsizliğin en yoğun şekilde yaşandığı, üniversite mezunu gençlerimizin liyakatsiz şekilde mülakatlarda elendiği, esnafın Bağ-Kur primini ödeyemez hale geldiği ülkemizde vatandaş artık yeter diyor. Esnafımız siftahsız dükkân kapatmaktadır. Çiftçimiz traktörüne mazot alamamakta, tarlasına gübre atamamaktadır. Yeme yapılan zam nedeniyle üreticiler süt ineklerini dahi kesime göndermektedir. Emeklilerin maaşlarıyla ayın sonunu getiremediği, emekli ikramiyelerine yapılacak zammın iktidar tarafından çok görüldüğü, bugün zamlarla boğuşan, doğalgaz, elektrik faturaları ödeyemeyen, nasıl kömür alacağını düşünen vatandaşlarımız var." diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi