Çukurova'da Gençler "Ara Dönem Kampında" bir araya geldi

Çukurova Müftülüğünce öğrencilerin bilgi, ahlak merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sunmak, Başkanlık gençlik çalışmalarının devamlılığını sağlamak ve tatil dönemlerini değerlendirmek amacıyla Hacı Hüseyin Bilen Kız Kur'an Kursunda 12-14 yaş grubu kız öğrencilerine yönelik, Hacı Mehmet Ali Baytan Erkek Kur’an Kursunda ise erkek öğrencilere yönelik 30 Ocak - 1 Şubat 2023 tarihleri arasında 3 (üç) günlük Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı tamamlandı.

Kampta milli ve manevi değerler eğitimi, sosyal etkinlikler, sohbet halkaları, çeşitli oyunlar, spor müsabakaları gibi faaliyetler gerçekleştirildi….

Programa Adana İl Müftü Yardımcısı Yusuf Dikmen, İlçe Müftü Vekili Mehmet Yıldız, Vaiz Betül Barış Kavlak, Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinatörü Din Hizmetleri Uzmanı Nuh Ünaldı Adana İl Göç Koordinatörü Hatice Türkmen, Diyanet Haber Adana Koordinatörü Ahmet Tokdemir, Din Hizmetleri Uzmanı İbrahim Barut, Ayşe Aktaş, Çukurova Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Alişadi Özdoğan, Kur'an Kursu Öğreticisi Halime Betül Aktulun, Sena Nur Mazlum ve Öğrenciler katıldı.

Kamp programı kapsamında gençlerle buluşan Adana İl Müftü Yardımcısı Yusuf Dikmen, gençlerle sohbet ederek nasihatlerde bulundu.

Bir ülkenin en önemli kazanımlarından birinin ülkenin gençleri olduğunu belirten Müftü Dikmen, gençlere yönelik yapılan çalışmaların önemine dikkat çekti.

2-Adanada Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı sona erdi18 (Orta)

Bayanların Kampından sorumlu Çukurova Vaizi Betül Barış Kavlak; “Değerleri eğitimini verirken yanında manevi eğitimi verirken de eğlendirerek vermek için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz” dedi

Çukurova Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Alişadi Özdoğan; “Gençlerimizle özellikle manevi değerler noktasında birlik, beraberlik ve vatanımıza milletimize hayırlı bir evlat olmaları olarak yetişmelerini istiyoruz. Özellikle bu gençlerimiz bizlere emanet eden ailelerine çok çok teşekkür ediyorum. Bu gençlerimizin değerlerine sahip Erdemli gençler olmasını istiyoruz. Gençlerimizin mutlu, huzurlu olmasını istiyoruz.”dedi.

Kampta yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilere madalya ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Adanada Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı sona erdi6 (Orta)

1-Adanada Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı sona erdi17 (Orta)

Adanada Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı sona erdi2 (Orta)

2-Adanada Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı sona erdi18 (Orta)

Adanada Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı sona erdi14 (Orta)

Adanada Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı sona erdi8 (Orta)

Adanada Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı sona erdi12 (Orta)

Çukurovalı Gençler Ara Tatili Kampta -8Değerlendirdi (Orta)

Adanada Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı sona erdi15 (Orta)2

Çukurovalı Gençler Ara Tatili Kampta 9Değerlendirdi (Orta)

Çukurovalı Gençler Ara Tatili Kampta Değerlendirdi10 (Orta)

Çukurovalı Gençler Ara Tatili Kampta Değerlendirdi2 (Orta)

Editör: Haber Merkezi