DEM Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca, Mersin’in Akdeniz ilçesindeki yerel seçim çalışmalarına son hızıyla devam ediyor.

Karaduvar Esnaf Ziyareti

Toplumsal Özgürlük Partisi Sözcüler Kurulu üyesi ve DEM Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca, Mersin’in Akdeniz ilçesindeki yerel seçim çalışmalarına son hızıyla devam ediyor. 25 Mart günü Akdeniz ilçesinin Karaduvar Mahallesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarete Milletvekili Perihan Koca’nın yanı sıra DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Akdeniz belediye eş başkan adayları, il ve ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

Mustafa Destici'den çağrı: "Emekli maaşları asgari ücret seviyesine çıkarılmalı" Mustafa Destici'den çağrı: "Emekli maaşları asgari ücret seviyesine çıkarılmalı"

Perihan4

Kazanlı Seçim Bürosu Açılışı

Milletvekili Perihan Koca ve parti heyeti Karaduvar etkinliğinin ardından Kazanlı Mahallesi’ndeki seçim bürosu açılışına katıldılar. Kazanlı halkının yoğun ilgi gösterdiği açılışta ortak vurgu Arap ve Kürt halkının ortak seçim tavrında ve ortak mücadele hattında buluşması olurken açılış halaylarla son buldu.

Perihan3

İftar Yemeği

Açılışın ardından Perihan Koca’nın bir sonraki durağı DEM Parti Akdeniz ilçe binası önünde verilen iftar yemeği oldu. İftar yemeğinde eş başkanlar, milletvekilleri, ilçe yöneticileri ve partililerin yanı sıra halkın da yoğun katılımı oldu.

Perihan2

Perihan1

Editör: Haber Merkezi