DEM Partili Perihan Koca, Enternasyonal Feminist Mücadele Deneyimleri Sempozyumu’nuna katıldığı için  hedef gösteren provokatif ve kadın düşmanı haberleri hakkında suç duyurusunda bulunacağını duyurdu,

Perihan Koca konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi.

Basına ve Kamuoyuna

Yeni Şafak (15 Ocak), Yeni Akit (15 Ocak) ve Akşam (16-17 Ocak) web sitelerinde ve basılı gazetelerinde yer alan haberlerde Mor Dayanışma’nın düzenlediği ve katılımcısı olduğum Enternasyonal Feminist Mücadele Deneyimleri Sempozyumu’nu hedef gösteren provokatif ve kadın düşmanı haberleri hakkında suç duyurusunda bulunacağımı kamuoyuna duyururum.

Ceylan Akça Cupolo, Dicle Nehrindeki boğulma vakalarında kum ocağı işletmeleri yargılandı mı? Ceylan Akça Cupolo, Dicle Nehrindeki boğulma vakalarında kum ocağı işletmeleri yargılandı mı?

Söz konusu tetikçi basın organları, şahsım ve Adalet Kaya şahsında kadınların özgürlük mücadelelerini kriminalize etmekte, kadınları hedef göstererek linç ortamı yaratmaktadır.

Kadın cinayetlerinin, kadına yönelik şiddetin, erkek egemen uygulamaların iktidar eliyle derinleştirildiği, erkek devlet aklının kadın kırımı gerçekleştirdiği bu faşist düzende bu aklın medyası da kadınları hedef göstererek misyonunu oynamaktadır.

Ancak kendilerine bir haberim var:

Kadınlara yönelik gerçekleştirmeye çalıştığınız tüm oyunlarınızı bozacağız. Kadınları köleleştiremeyecek, kadınlara diz çöktüremeyeceksiniz.

Faşist, erkek egemen, sömürücü dünyanızı başınıza yıkacağız.

Editör: Haber Merkezi