AYDINCIK SAHİLİ ‘YAZ DOSTUM’ KONSERİYLE RENKLENDİ AYDINCIK SAHİLİ ‘YAZ DOSTUM’ KONSERİYLE RENKLENDİ

Deniz Taşar, müzik kariyerinde yeni bir döneme adım atmış görünüyor. 29 Mart'ta yayınlanan 'Söyle Deniz' ve 26 Nisan'da dinleyicilerle buluşan 'Damlaya Damlaya' albümlerinden sonra, şimdi de yeni İngilizce solo albümü 'OVERFLOWING' ile karşımızda. Bu albüm, Deniz Taşar'ın müzikal yolculuğunda bir dönüm noktası olarak değerlendirilebilir. İlhamını çeşitli kaynaklardan alan Taşar, albümde pop müzik tarzını daha önce hiç olmadığı kadar farklı ve etkileyici bir şekilde yansıtıyor. 

Deniz Tasar O V E R F L O W I N G Official Cover Artwork

Albümde, güçlü sözlerle donatılmış R&B vokalleri, dansa davet eden ritimler, deneysel dokunuşlar ve hatta rap verse'leriyle değişik bir müzikal deneyim sunuluyor. Toplamda 10 parçadan oluşan albüm, 'the mind map' adlı parça ile başlıyor ve enerjik dans parçası 'Top of the Roof' ile sona eriyor. Albümün kayıtları ise hem Atina'da hem de İstanbul'da gerçekleştirildi.

Taşar, Nisan ayında verdiği bir röportajda albümle ilgili, "OVERFLOWING'de daha da açıyorum kendimi dinleyiciye ve daha önce gitmediğim yerlere gidiyorum müziğimde. Bizi eklektik, pop, çok yönlü ve çok Deniz bir albüm bekliyor" demişti. Albüm, kişisel hikayelerinden ve deneyimlerinden esinlenerek, dinleyicilere kendini sevmek, keşfetmek, değişmek ve gelişmek gibi konularda derin düşüncelere sürükleyen bir içerik sunuyor.

Bu yeni albümün lansman konseri, 30 Mayıs'ta Babylon'da gerçekleşecek. Ayrıca, albüm için hazırlanan CD'ler de aynı gün konser alanında satışa sunulacak. 'OVERFLOWING', SOLAS Records etiketiyle tüm dijital platformlarda dinleyicilerle buluşuyor. Ayrıca, albümün odak parçası olan 'Top of the Roof', Spotify Türkiye'nin 'New Music Friday Türkiye' ve Apple Music'in 'New Music Daily' çalma listelerinde yer alıyor.

#DenizTaşar #Overflowing #YeniAlbüm #Müzik #Pop #RnB #Deneysel #LansmanKonseri #Babylon #SOLASRecords #NewMusicFriday #NewMusicDaily

Editör: Haber Merkezi