Teşkilatlardan Sorumlu Başkanlık görevini yürütürken Adana İl Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Duran Hakan Şaşmaz Çukurova Gazeteciler Cemiyetinde basın açıklaması gerçekleştirdi.

Şaşmaz konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı;

Çok kıymetli basın emekçileri İsmim Duran Hakan Şaşmaz.

1982 Adana doğumluyum. Evliyim. Yolgeçen köyünde çiftçilik yapıyorum.

İl Başkanımız Sayın Göktürk Boyvadaoğlu'nıın yönetiminde

Teşkilatlardan Sorumlu Başkanlık görevini yürütüyorum.

İyi Parti'yi, kuruluşundan sonra üye oldum.

WhatsApp Image 2023-01-03 at 10.26.33

Sizlerin de çok yakından takip ettiği gibi İYİ Parti Adana İl Başkanımız sayın Göktürk Boyvadaoğlu önümüzdeki seçim için aday olmayacağını beyan etti.

Partimizdeki birlik ve beraberliğin korunması açısından tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımızın görüşlerini önemsediğim için ben de, 15 ilçe başkanımızı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, değerli fikirlerini dinlediyip, İl Başkanlığı görevine talip olacağımı ifade ettim.

Gençliğimin verdiği enerji, genç arkadaşlarımın fikirleri ve siyasette aktif, deneyimli olan büyüklerimin desteğini de arkama alarak çalışmalara başladım.

Partili büyüklerimin ve delegelerin görüşlerinin yanı sıra siz değerli basın mensupları arkadaşlarımın görüş ve önerilerini de önemsediğimiz için bugün burada sizinle beraber olmak istedim. Piyasa ekonomisi ve artan maliyetlerin siz basın emekçilerini zora soktuğunu biliyorum. İYİ Parti İl Başkanlığı görevine seçildiğim takdirde yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte özellikle yerel basınla daha sıkı çalışma içerisine gireceğiz. Bu bilinçle, İYİ Parti İl Başkanlığı olarak, imkanlarımız doğrultusunda kıymetli basın mensubu arkadaşlarımızın yanında olacağımı bilmenizi isterim. Bu vesileyle, 2023 yılının sağlık, huzur ve barış getirmesi dileğiyle, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramınızı da tebrik ederim. Ayrıca, 7 Ocak Cumartesi günü, saat 14'de İl binamızda yapacağımız partililerle buluşma toplantımızda siz değerli basın mensubu arkadaşları da görmekten onur duyarım. Bizi kırmayıp, toplantımıza katıldığınız için teşekkür eder, çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.

Editör: Haber Merkezi