Amerika, New York’ta East Village Pizza Sahibi THEFRANK, müziğin bütün yaraları sardığını ifade etti. Bütün kötü duyguların çok özel şarkılarla giderildiğine dikkat çeken ünlü sanatçı, konuyla ilgili açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “Müzik, sanatın en gözde üyelerinden biri. Milyonlarca yıldır insanların yaralarını sarmayı başaran müzik, duygu ve düşüncenin harmanlandığı çok özel bir alan. Dolayısıyla müziğin insanlara iyi gelen yanları olduğuna eminim. Bu nedenle müzik sektöründe çalışmalarda bulunmanın çok özel ve çok etkili olduğuna inanıyorum.”

Amerika’da yer alan pizza restoranı ile birçok kişiye hizmet veren ve pizzaları ile de Amerikan halkının sevgisini kazanan ünlü sanatçı, müzikal çalışmalarıyla da dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Özellikle gençlere hitap eden şarkıların sahibi olan THEFRANK, müzik dünyasında yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi verdi: “Müzik, dinleyeni iyileştiriyor. Birçok insanın farklı sorunları var. Herkes bu sorunlardan mustarip. Ama müzik, bu sorunların giderilebilmesini sağlayan çok özel bir sanat dalı. Ben de kendimi ve hayranlarımı mutlu edebilmek için müzik sektöründe çalışmalarda bulunuyorum. THECELİK ve Mert Harmankaya ile birlikte çalışmalarda bulunduk. Birlikte 7 single çıkararak müziğin iyileştirici gücünü yaymak istedik.”

Bütün Kötü Duygular, Müzik ile Etkisini Yitiriyor

İnsanın sürekli farklı sorunlarla baş başa kaldığını belirten, fakat bu duyguların müzik ile giderildiğini ifade eden THEFRANK, konuyla ilgili açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “Müzik, kadim sanatlardan bir tanesi. İnsanı hep iyi etmiş, iyileştirmeye de devam ediyor. Bu nedenle müziğin çok değerli ve özel olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle gıda sektöründeki çalışmalarıma ek olarak müzik dünyasında da projelere başladım. Kendi tarzımı yansıtan şarkılarımla bu dünyada varlık göstermeye çalışıyorum. Bu süreçte bana destek olan birçok kişi mevcut. Onlara ayrı ayrı teşekkürleri iletmek isterim. Kendimi hep şarkılarda buldum. Hayranlarımın da şarkılarımla kendilerini bulmasına destek olmayı arzuluyorum. Şarkılarım, Hollandalı plak şirketi Malbec Records imzasıyla yayımlandı. Yayımladığım şarkılarımda Amerikan ve dünya rave tarzını konuşturmak istedim. Şu anda müzik sektöründe farklı iş tekliflerine açığım. Bu alanda ses getiren çalışmalarıma devam etmek istiyorum.”

Editör: Haber Merkezi