Ofislerde, kamu kurumlarında, okullarda ya da evde ihtiyaç duyulan arşiv kolileri, eski ve değerli belgeleri düzenli bir şekilde muhafaza etmeye yarar. Eski belgeleri depolamak için ideal çözümler üreten kutular, fonksiyonel karton tasarımları ile farklı seçenekler sunuyor. Paketleyin.com üzerinden arşiv koli fiyatları hakkında detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz.

Arşiv Kutu Çeşitleri Nelerdir?

Arşiv koli çeşitleri, farklı ebatlarda ve tasarımlarda üretilir. Mukavvadan üretilen arşiv kutuları hem kapaklı hem de farklı ölçülere sahiptir. Mukavva kutular, düşük maliyeti ve pratik depolama çözümleri ile en çok tercih edilen modellerdir. Ebatlarına göre orta ve büyük boy olarak bulunabileceğiniz arşivleme kutusu, kağıt ve dosyaları arşiv odalarında saklamak için ideal bir tercihtir. Aynı zamanda kapaklı olan bu kutular, dosyaları tozlanmadan saklamaya yarar.

Geniş iç hacmi ile depolarda kullanılmak üzere tasarlanan kapaklı kutular, içinde saklanan belgeleri güvenli bir şekilde saklar. Genellikle geri dönüştürülmüş oluklu kartondan üretilen arşiv kutusu, mukavemeti yüksek bir üründür. İş yaşamında sıklıkla kullanılan portföy dosyaların zaman zaman kolilenmesi ve muhafaza edilmesi gerekir. Siz de dosyalarınızı kolilemek istiyorsanız, kolay taşınabilir arşiv kutusu tam size göre!

Arşiv Kolisi Seçerken Nelere Dikkat Etmeniz Gerekir?

Arşiv kutusu seçerken ihtiyaçlarınıza göre seçimler yapmanız gerekir. Büyük ebatlı karton kutular çok fazla dosya aldığı için çok daha fazla tercih edilir. Özellikle kullanılmayan eski belgeleri arşivde saklamak için en ideal çözümler karton arşiv kolileridir. İş yoğunluğunun fazla olduğu iş yerlerinde, kamu kurumlarında, okullarda arşivleme kutusu iyi bir tercih olur. Kapaklı karton kutular, belge ve dosyalarınız için tozlanmaya karşı çözüm sunarken, dosyaları kolay bir şekilde bulmanıza da yardımcı olur.

Kalın mukavva ile üretilen kutular, ofis ortamında ya da evdeki çalışma odalarında hem dekoratif görünümleri ile hem de ideal ebatları ile konforlu bir kullanım sunar. Mukavva  kutu modelleri dayanıklı tasarımları sebebi ile çalışma ortamlarında çok fazla tercih edilir. Orta boy ebatlarıyla da farklı ortamlarda da rahatlıkla kullanılabilen mukavva kutular, kapaklı dizaynları ve kenarlardan tutma bölümleri ile pratik bir kullanım sunar.

Çift Oluklu Koli günlük yaşamı kolaylaştıran ürünlerdendir. Taşınabilir arşiv kutuları iş yaşamında sıklıkla tercih edilirken ofis ortamında düzenli bir şekilde çalışmayı mümkün hale getirir. Paketleyin.com en uygun fiyatlı arşiv kutularına ulaşmanıza yardımcı oluyor.

Arşiv Kolisi Fiyatları

Arşiv kolileri özelliklerine ve boyutlarına göre farklı fiyatlara sahiptir. Arşiv kutusu fiyatları farklı tasarım ve ebatlarına göre farklı fiyatlara sahip olduğu gibi toplu alımlarda da daha uygun fiyat seçenekleri sunar. İhtiyacınıza uygun ebatları belirledikten sonra paketleyin.com üzerinden toplu olarak satın alabilirsiniz. En uygun fiyatlı arşiv kutuları ile sizi bir araya getiren Paketleyin.com hızlı kargo avantajı ile satın aldığınız ürünlere bir an önce ulaşmanızı sağlıyor.

Editör: Haber Merkezi