"Adana Alevi Platformu olarak farklı sürekleri zenginlik olarak kabul ediyoruz. Farklılıkların ikrarlı birliği ve dayanışması toplumumuzu dahada güçlü kılacaktır."

Adana Alevi Platformu Dönem Sözcüsü Hamit  Karaoğullarından çalışmalarla ilgili şu bilgiyi paylaştı;

Adana Alevi Platformu bileşenleri olarak “GELİN CANLAR BİR OLALIM“ söylemi ile yolda birlik adına  ikrarlaştığımız Alevi süreklerimizle; birliğimizi, beraberliğimizi  ve bütünlüğümüzü sağlamak, vereceğimiz örgütlü mücadele ile olacağını, bu hakikatten hareketle “Gelin canlar bir olalım" söylemini tarihi vasiyet olarak kabul ettik.

WhatsApp Image 2023-01-19 at 23.41.57

Yolda birlik ve beraberlik adına yerelde bulunan tüm Alevi süreklerinin yaşadıkları yerleşkelerin ziyaretlerinin ikinci adımını Arap Alevi Süreklerimizden SALMANBEYLİ ve KARAYUSUFLU köylerinin toplantısını birleştirip KARAYUSUFLU köyünde gerçekleştirdik.

Adana Alevi Platformu olarak farklı sürekleri zenginlik olarak kabul ediyoruz. Farklılıkların ikrarlı birliği ve dayanışması toplumumuzu dahada güçlü kılacaktır.

WhatsApp Image 2023-01-19 at 23.41.57 (2)

Bu ziyaretimize katılım sağlayan SALMANBEYLİ ve KARAYUSUFLU halkına, bizlere ev sahipliği yapan KARAYUSUFLU köyü muhtarlarımıza, Dini kanaat önderlerimize teşekkür ediyoruz.

WhatsApp Image 2023-01-19 at 23.39.40

Editör: Güven BOĞA